Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків
+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Перець чилі сушений мелений

Перець чилі (червоний, пекучий, гострий) мелений від ТМ «Смаколіца» являє собою гостру спецію, мала дещиця якої дозволяє привнести пікантні гострі ноти до м'ясної страви. У виробництві ковбасних виробів вона позитивно позначається на аромавкусових характеристиках. А при потраплянні в шлунок вона сприяє перетравленню жирної, важкої та калорійної їжі, знижує рівень «поганого» холестерину в крові, зміцнює імунітет, демонструє антибактеріальні властивості та покращує роботу печінки. За останніми дослідженнями, пекуча пряність підвищує якість сну, покращує потенцію та здійснює профілактику онкологічних захворювань.

Канадські дієтологи радять замовити перець чилі мелений оптом або в роздріб для ефективного позбавлення зайвих кілограмів. Адже він прискорює обмінні процеси, допомагаючи їжі перетворюватися на енергію, а не на жирові відкладення.

Опис

  • Суха сипуча речовина великого (крупного) помелу;
  • Колір варіюється від помаранчевого до цегляно-червоного;
  • Гаряче гостре на смак, з насиченим перцевим ароматом;
  • Виготовляється зі стручків перцю сорту чилі, шляхом зневоднення та механічного помелу, що дозволяє повністю зберегти та сконцентрувати поживні, смакові та ароматні властивості, а також значно збільшити термін зберігання прянощі;
  • За рахунок концентрованості та пекучих властивостей має малу витрату (вимагає мінімальної присутності у виробі) і не впливає на калорійність страви;
  • Додається в перші, другі, м'ясні, овочеві, рибні, сирні страви, гарніри, соуси, маринади, заправки, суміші спецій, ковбаси, консерви, паштети та напої;
  • Вид спеції спрощує її зберігання, транспортування та застосування (прискорюючи процес приготування);
  • Чинить антибактеріальний вплив;
  • Покращує засвоєння поживних речовин, травлення, обмінні процеси та діяльність печінки;
  • Має багатий склад;
  • Розріджує кров, тим самим запобігаючи утворенню тромбів, знижуючи артеріальний тиск та прискорюючи кровотік;
  • Прискорює ріст волосся та зміцнює нігті;
  • Підвищує захисні функції організму;
  • Знижує рівень поганого холестерину в крові;
  • Поліпшує потенцію;
  • Допомагає впоратися із безсонням;
  • Попереджає утворення ракових пухлин.

Виробники салатів часто для придушення зростання згубних бактерій у виробах використовують гострі властивості спецій. Крім продовження безпеки та безпеки продукції, вони додають до неї, улюблені багатьма, пікантні нотки. Купити перець чилі мелений оптом або в роздріб від ТМ «Smakolica» для тривалого збереження приготовлених страв, в силу антибактеріального ефекту можете ТУТ.

Склад

Порошок перцю чилі, що складається з:

  • Капсаїцину, що розріджує мокротиння та сприяє виведенню її з легень, що зміцнює тканини дихального органу, що запобігає та лікує емфізему;
  • Ретинолу (вітаміну А), що забезпечує синтез зорового пігменту в сітківці, формування кісткової тканини, зростання нових клітин та уповільнення процесу старіння;
  • Тіаміну (вітаміну В1), що сприяє активізації мозкової діяльності;
  • Рибофлавіна (вітаміну В2), необхідного для коректної роботи нервової системи та м'язів, зниження стомлюваності очей, вироблення антитіл, здоров'я, епідермісу, слизових оболонок, нігтів та волосся;
  • Піродиксину (вітаміну В6), який є натуральним сечогінним засобом, стимулює синтез нуклеїнових кислот, запобігає шкірним та нервовим захворюванням, знімає м'язові спазми та неврити кінцівок, знижує блювотні позиви;
  • Рутина (вітаміну Р), що захищає від окислення та подальшого руйнування аскорбінову кислоту, що зміцнює стінки дрібних кровоносних судин, імунітет, що запобігає і лікує кровоточивість ясен;
  • Аскорбінової кислоти (вітаміну С), що зміцнює стінки судин, нормалізує роботу ШКТ, нервової та серцево-судинної систем, сприяє синтезу нейромедіаторів;
  • Харчових волокон (клітковини), які нормалізують випорожнення, виводять шлаки і токсини з організму, наповнюють шлунок і викликають швидке насичення, підвищують засвоєння поживних елементів;
  • Нерафінованих вуглеводів, що насичують енергією, здійснюють профілактику онкологічних захворювань та призводять до нормалізації маси тіла;
  • Ефірних масел, що мають антисептичні, антиоксидантні, антибактеріальні, регенеруючі та протигрибкові властивості;
  • Каротиноїдів, необхідних для профілактики катаракти та дегенерації жовтої плями;
  • Каротину, який попереджає проблеми із зором, підвищує концентрацію уваги та покращує пам'ять, загоює рани та захищає від шкідливого впливу ультрафіолету;
  • Натрію (Na), що регулює осмотичний тиск рідин внутрішнього середовища організму та баланс вологи;
  • Калію (K), що покращує кисневе харчування мозку, що виводить шлаки з організму, що зміцнює імунітет, знижує алергічні реакції та артеріальний тиск;
  • Кальція (Ca), що є основою кісткової тканини і зубів, що бере участь у передачі нервових імпульсів, регуляції артеріального тиску і згортання крові;
  • Магнію (Mg), що нормалізує серцевий ритм, що знижує артеріальний тиск, що усуває м'язові спазми і болі в суглобах, спільно з кальцієм, що підвищує щільність кісток;
  • Заліза (Fe), що відповідає за кровотворення, відновлення ДНК, кисневий та енергетичний обмін.

Пікантна кава бадьорить набагато краще, ніж звичайно. Для цього потрібно додати трошки відповідної спеції. Придбати перець чилі мелений від ТМ «Смаколіца» для підвищення працездатності та активізації кровотоку можна оптом або в роздріб прямо ТУТ.

Застосування

  • М'ясні, рибні та овочеві вироби;
  • Перші, другі страви та гарніри;
  • Соуси, маринади, майонези та кетчупи;
  • Салати та закуски;
  • Ковбаси, консерви та паштети;
  • Напої.

Для кращого засвоєння жирного м'яса варто подбати про смачну фонову страву. Одним із ідеальних поєднань буде рецепт пікантної картоплі. Він не тільки доповнить та відтінить м'ясний делікатес, але ще й допоможе його краще переварити.

Інгредієнти:

  • - картопля – півтора кг;
  • - перець болгарський – 2 шт.;
  • - перець чилі мелений – чверть ч. л.;
  • - перець чорний мелений – чверть ч. л.;
  • - цибуля ріпчаста - 2 шт;
  • - олія оливкова – 5 ст.л.;
  • - оцет яблучний – 1 ст.
  • - часник – 3 зубчики;
  • - паприка – 1 ч. л.;
  • - Кмин - 1 ч.л.;
  • - петрушка – 1 пучок;
  • - кріп – 1 пучок;
  • - сіль – половина ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Промийте, очистіть картоплю, наріжте шматочками і відваріть її. Злийте воду;
  2. Промийте болгарський перець, очистіть його від насіння та хвоста, наріжте дрібними кубиками;
  3. Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте дрібними кубиками;
  4. Очистіть від лушпиння і розітріть у ступці часник, кмин, перець чилі та чорний, 1 ст.л. олії, паприку та сіллю;
  5. Розігрійте в сковороді залишки олії та обсмажте картоплю з цибулею;
  6. Всипте в картопля болгарський перець та заправну суміш. Перемішайте та обсмажуйте 6 хв;
  7. Промийте та наріжте зелень;
  8. Розсипте картоплю по тарілках і зверху присипте зеленню;

Смачного!

У цьому рецепті спеції є джерелом гостроти та часткової заміни солі, а тому можна додавати сіль навіть у менших кількостях, або виключити зовсім з рецепту. Купити перець чилі мелений оптом і в роздріб від ТМ «Smakolica» Ви можете за цим посиланням.

Контакти

Придбати продукцію можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу, Хмельницький, Тернопіль та інші регіони). За попередньою домовленістю працює точка самовивезення замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner