Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків
+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Морква сушена мелена

Морква мелена являє собою легкозасвоюваний інгредієнт, що зустрічається у всіх кухнях світу. Це мабуть один із лідерів у кулінарії за кількістю рецептів із нею у складі. Однією з головних властивостей моркви є офарблювальні в помаранчевий колір здібності. Вона відмінно поєднується з м'ясними, рибними, овочевими, грибними, фруктовими, ягідними та солодкими стравами. Висушена та подрібнена форма моркви дозволяє повністю зберегти смак, колір, аромат та корисні властивості сирого овочу, істотно збільшивши термін придатності, зручність у зберіганні, транспортуванні, застосуванні та швидкість приготування страв. Завдяки концентрованості має малу витрату, а вид спеції виключає втрати, пов'язані з відходами виробництва.

Європейські дієтологи радять замовити моркву мелену оптом або в роздріб для смачного збагачення свого раціону корисними речовинами. Харчова добавка дбайливо очистить ваш стравохід від шкідливих речовин і відразу заповнить його необхідними для здорової життєдіяльності елементами.

Опис

  • Морква є дуже давньою культурою з історичною батьківщиною на території сучасного Афганістану;
  • Спочатку мала переважно фіолетовий колір, але поступово, зусиллями селекціонерів, переважаючим став звичний нам помаранчевий;
  • У їжу та для виробничих потреб використовується коренеплід рослини;
  • У вигляді спеції виходить шляхом збору, відокремлення від бадилля, миття, висушування та перемелювання в порошок;
  • Зберігає всі цінні властивості свіжого овочів у концентрованому вигляді;
  • Калорійність 221 ккал/100 г;
  • Має солодкуватий смак та своєрідний аромат;
  • Має фарбуючий ефект;
  • Відмінно поєднується як із гострими, солоними, м'ясними, гіркими, прісними, так і солодкими стравами;
  • прискорює процес приготування;
  • Має малу витрату, низьку вартість та виключає втрати у вигляді відходів виробництва;
  • Легко транспортується, зберігається та використовується;
  • Точно дозується;
  • Довго зберігається;
  • Завдяки багатому складу, надає оздоровлюючу дію на організм;
  • Повністю натуральний рослинний інгредієнт;
  • Підходить для веганської та вегетаріанської кухні.

Багато кухарів задаються питанням «де знайти універсальний смачний і корисний продукт для приготування повного меню? І відповідь буквально перебуває у них під рукою. Адже морква не лише служить окрасою, доповненням та барвником інших страв, але й здатна самостійно бути основою соку, паштету, пюре, супу, цукерок, желе тощо. Купити моркву мелену від ТМ «Смаколіца» Ви можете ТУТ оптом або в роздріб.

Склад

Морква висушена та подрібнена на порошок:

  • Клітковина демонструє прекрасні очищувальні та сорбційні властивості;
  • Каротин надає моркві та іншим виробам характерного помаранчевого забарвлення, добре засвоюється організмом лише в компанії з жиром;
  • Літій покращує пам'ять;
  • Алюміній допомагає процесам загоєння;
  • Калій важливий для ЦНС, водного балансу та ясного мислення;
  • Сірка важлива для боротьби з мікробами та паразитами, кисневого балансу та роботи мозку;
  • Цинк відповідає за коректне сприйняття смаків та запахів, синтез гормонів та білків, регенерацію;
  • Марганець необхідний для імунітету, ШКТ, серця, судин та статевої системи;
  • Натрій нормалізує водно-сольовий баланс, роботу нирок та нервово-м'язову взаємодію;
  • Залізо відповідає за кисневий та енергетичний обмін;
  • Йод є основою гормонів щитовидної залози;
  • Мідь допомагає засвоювати залізо та виробляти колаген (робить епідерміс пружним та еластичним, кістки міцніші);
  • Магній благотворно впливає на ЦНС і, разом із кальцієм, зміцнюють кісткову тканину;
  • Селен стимулює імунітет, грає роль антиоксиданту, виводить шлаки та токсини з організму;
  • Хром покращує розщеплення жирів;
  • Фтор взаємодіє з кальцієм для зміцнення кісткової тканини та зубів, нігтів та волосся;
  • Кальцій важливий для метаболізму, передачі нервових імпульсів, нормалізації артеріального тиску та зсідання крові;
  • Ванадій бере участь у профілактиці анемії та атеросклерозу, стимулює захисні функції організму;
  • Нікель сприяє зниженню рівня глюкози у крові;
  • Фосфор впливає зростання кісткової тканини, вироблення енергії, здорової роботі м'язів і нервів;
  • Хлор забезпечує водно-сольовий баланс, покращує травлення та очищає печінку від жирових відкладень;
  • Вітамін А забезпечує здоров'я очей та молодість шкіри;
  • Вітаміни групи В зміцнюють захисні функції організму;
  • Вітамін С зміцнює імунітет, бере участь у освіті колагену та сприяє регенерації;
  • Вітамін Е перешкоджає утворенню тромбів та холестеринових бляшок, покращує стан судин та здатність до розмноження;
  • Вітамін К регулює згортання крові та зміцнює судинну систему.

Здивувати друзів тортом із незвичайним смаком досить легко. Адже мелену моркву можна додати як у тісто для коржів, так у крем і для прикраси, отримавши насолоду оранжевого кольору та зі свіжим смаком овочевим. ПРИДБАТИ ж мелену моркву від ТМ «Smakolica» можна оптом чи в роздріб ТУТ.

Застосування

  • Перші та другі страви;
  • Гарніри;
  • Хлібобулочні вироби;
  • Соуси, заправки, маринади;
  • Салати та закуски;
  • Десерти;
  • Кондитерські вироби;
  • Напої.

Один із рецептів морквяних котлет:

Інгредієнти:

  • - вода – 700 мл;
  • - морква мелена – 70 г;
  • - манна крупа – 3 ст.
  • - молоко сухе незбиране - 1 ст.л.;
  • - цукор – 2 ст.
  • - сіль – щіпка;
  • - масло рослинне рафіноване – для обсмажування;
  • - борошно пшеничне та панірувальні сухарі – для панування;
  • - сметана – для подачі;

Спосіб приготування:

  1. Сухе молоко перед використанням як заміну звичайному слід розбавити водою 45-60?0С. Рідину слід додавати, не поспішаючи і безперервно перемішуючи. На 1 ст. необхідно 100 мл;
  2. Моркву також залийте теплою водою і дайте настоятися кілька хвилин;
  3. Молоко, моркву, манку, цукор та сіль ретельно перемішайте;
  4. Змішайте борошно з панірувальними сухарями;
  5. З отриманої маси зліпите котлети, обваляйте їх з усіх боків у паніровці та приплюсніть;
  6. Викладіть котлети на розігріту сковороду з олією;
  7. Обсмажуйте до золотистої скоринки з кожного боку;
  8. Подавайте разом із сметаною;

Смачного!

Як бачимо, смачні котлети можна приготувати і за відсутності м'яса. А в меню вегетаріанців це взагалі одна з найкращих знахідок! Щоб купити оптом чи вроздріб моркву мелену, молоко сухе цільне та сіль для приготування котлет, достатньо перейти за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Хмельницькому, Одесі, Кривому Розі та інші регіони. Хочете забрати самі? За попередньою домовленістю працює точка самовивезення в місті Запоріжжі за адресою вулиця Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner