Посипки кондитерські
Кондитерська посипка покликана візуально підвищити естетичну привабливість солодких виробів. Її можна створювати з нуля самостійно або користуватися вже готовим варіантом для економії сил і часу. Вона істотно змінить в кращий бік зовнішній вигляд виробу та дасть змогу приховати дефекти форми всього за кілька хвилин, а то й менше. Особливо виручить у разі масового виробництва (коли потрібно швидко прикрасити велику кількість продукції). Різні кольори та форми дають змогу проявити необмежену фантазію (створюючи малюнки, написи, суцільні покриття та їхнє поєднання). Натуральність же всіх компонентів дає змогу не турбуватися про вплив на здоров'я й передозування.
Традиційний великодній кулиц буде вигідно виділятися серед інших, якщо його тематично прикрасити кольоровим цукром різних форм. Купити натуральну кондитерську посипку у формі сердечок, паличок, яличок, кульок, гурточків, кристаликів і зірочок червоного, жовтого, зеленого, блакитного та рожевого кольору від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб Ви можете прямо ТУТ.
-
Посипка кондитерська "Великодня" — цукрова, 250г
74 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Посипка кондитерська "Сердечко" — цукрова, 250 г
74 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Посипка кондитерська "Зірочка Мікс" — цукрова, 250г
74 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Опис
- Елемент декору кондитерських виробів на основі натуральних компонентів;
- Розрізняються за кольором і формою;
- Має вигляд сипучої посипки у формі паличок, зірочок, ялинок, кристаликів, кульок, кружків і сердечок;
- Має червоний, зелений, жовтий, блакитний і рожевий колір;
- Можливий мікс кольорів і форм;
- Виготовляється виключно з натуральних компонентів природного походження;
- Калорійність складає 391 ккал/100 г;
- Енергетична цінність дорівнює 1661 кДж/100 г;
- Підвищує естетичну привабливість десертів, цукерок, желе, пудингів, тортів, печива, пряників, пончиків і кексів;
- Не тане і не втрачає форми від високої температури і контакту з вологістю;
- Заощаджує сили кухаря та час приготування продукції;
- Особливо виручає у разі масового виробництва;
- Дає змогу замаскувати візуальні дефекти, що виникли в процесі створення кулінарного шедевра;
- Підходить для веганського та вегетаріанського харчування.
Склад
- Підсолоджувачами для кондитерських посипок слугують цукор, мальтодекстрин, ізомальт, фруктоза, глюкоза та лактоза. Вони покращують смак, відповідають за форму та насичують організм енергією;
- Крохмаль необхідний для процесу карамелізації. Може бути кукурудзяним, картопляним і комбінованим. Все залежить від необхідної консистенції декору;
- Олія рослинна змішує всі продукти в єдину речовину та наділяє її термостійкими властивостями. Може бути оливковою, кокосовою, мигдальною, какао тощо;
- Борошно виконує роль наповнювача та зв'язувального компоненту. Може бути рисовим, пшеничним, кукурудзяним і одразу кількох різновидів;
- Барвник харчовий необхідний для додання необхідного кольору. Використовуються мелена сухе буряк, морква, петрушка, кріп, паприка, куркума, спіруліна, ламінарія, чорниця та лохина.
Будь-який пончик має привабливий вигляд з поливкою, прикрашеною різнобарвним декором різних форм. Замовити кондитерську посипку від ТМ «Smakolica» оптом та у роздріб у формі рожевих зірочок на пончики политі чорним шоколадом можете, перейшовши за цим ПОСИЛАННЯМ.
Застосування
- Десерти;
- Фруктові салати;
- Пончики;
- Кекси;
- Печиво;
- Торти;
- Желе;
- Пудинги;
- Морозиво;
- Пряники;
- Цукерки;
- Пінні напої.
Один з рецептів до Вашого арсеналу яблук у карамелі:
Інгредієнти:
- яблука — 4 шт;
- цукрова пудра — 300 г;
- вода — 40 мл;
- кондитерська посипка — 1 ст. л.;
- буряк мелений — половина ч.л.;
Спосіб приготування:
- Вимийте яблука із содою під гарячою водою (щоб змити весь магазинний наліт), насухо витріть паперовим рушником, видаліть хвостики та помістіть у холодильник;
- Розчиніть буряку водою в маленькій каструлі, досипте цукрову пудру та поставте на малий вогонь;
- Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і дайте прокипіти 3 хв;
- Вийміть яблука з холодильника та глибоко вставте в них дерев'яні палички;
- Змащуйте тарілку олією;
- Пориньте по черзі яблука в карамель, щоб повністю покрилися та прокрутіть їх у ній;
- Викладайте яблука в підготовлену тарілку;
- Поставте яблука сушитися в перевернутому вигляді та присипте посипкою;
Смачного!
З чого зробити красивий напис на святковому торті? Як варіант, можна використовувати кольоровий цукор. Він дає змогу максимально точно втілити в життя фантазію кондитера в частини швидкої декорації солодощів. Щоб придбати оптом або у роздріб кондитерську посипку від ТМ «Смаколиця» для солодкого побажання, натискайте СЮДИ.
Контакти
Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067)-8-577-577. Доставка можлива на всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу, Суми, Житомир та інші регіони). Є й точка самовитягу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.