Кориця сушена мелена
Кориця мелена є всесвітньо відомою пряністю для приготування кулінарних шедеврів. Відмінно поєднується як із солодкими виробами, так і з м'ясними стравами. Має солодко-пряний смак і ніжний деревний аромат. Її додають у солодку випічку, фруктово-ягідні десерти та консервацію, страви з яблук та з медом, гарячі напої, морозиво та холодні коктейлі, смузі, кисломолочну продукцію, соуси, заправки для салатів та каші.
Який же глінтвейн без кориці у складі? Вона вносить необхідні дерев'яні нотки у запах і дає пряний смак напою. Купити корицю мелену від ТМ «Смаколиця» оптом та в роздріб для приготування тонізуючих та зігрівальних напоїв можете ТУТ.
-
Кориця сушена мелена 10кг
Ціну уточнюйтеГотово до відправки Оптом і в роздріб+380 (67) 857-75-77Смаколіца купити
-
Кориця мелена 200гр
103 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Кориця сушена мелена, пакет 1кг
Ціну уточнюйтеГотово до відправки Оптом і в роздріб+380 (67) 857-75-77Смаколіца купити
-
Кориця сушена мелена, мішок 5кг
Ціну уточнюйтеГотово до відправки Оптом і в роздріб+380 (67) 857-75-77Смаколіца купити
Опис
- Зростає пряність у вигляді вічнозелених дерев Південної Америки та Південно-Східної Азії;
- Порошок одержують із висушеної кори коричного дерева;
- Перші згадки про корицю датуються 2800 до н.е.;
- Ця пряність визнавалася дуже цінною і в деяких країнах йшла на обмін із золотом 1 до 1-го;
- Калорійність 247 ккал/100 г;
- Має солодко-пряний смак і ніжний деревний аромат;
- Поєднується з м'ясними, фруктовими, ягідними, кисломолочними, десертними, кондитерськими виробами, гарячими та холодними, алкогольними та безалкогольними напоями;
- За допомогою порошку та паличок кориці ефективно борються з мурахами.
Як перетворити звичайну каву на вишуканий кавовий коктейль? Відповідь знають баристи, а тепер дізнаєтесь і Ви. Для цього необхідно підібрати за смаком поєднання різних спецій, міцність, сорт кави, вершки, молоко, сіль, цукор, мед та інше. Замовити ж корицю мелену від ТМ «Smakolica» для пряних нот і запаху тропічного лісу Ви легко можете ТУТ і в роздріб.
Склад
Подрібнені на порошок палички з кори дерева кориці:
- Крохмаль допомагає виводити надлишки рідини з організму та знімати запалення;
- Дубильні речовини благотворно впливають на шкірні покриви, знищують шкідливі мікроорганізми, перешкоджають процесам окислення і знімають запальні процеси;
- Ефірні олії мають антисептичну, ранозагоювальну, заспокійливу, протизапальну, протигрибкову, антиоксидантну та антибактеріальну дії;
- Коричний альдегід покращує жировий метаболізм на генетичному рівні;
- Мікро- та макроелементи (фосфор, магній, калій, залізо, кальцій, цинк, селен, сірка, натрій та марганець) забезпечують хорошу роботу імунної, серцево-судинної, нервової, ендокринної та травної систем, м'язової тканини та головного мозку;
- Вітаміни (А, С, Е, К та групи В) стимулюють вироблення ферментів, енергії та гормонів, зміцнюють імунітет, покращують діяльність усіх систем та обмінні процеси в організмі.
Кухарі часто запитують «як надати стравам нотки первозданної, природної простоти». Цьому сприяють запах диму, трав та іншого колориту, властивого стравам, приготованим у польових умовах (на відкритому вогні). Придбати корицю мелену від ТМ «Смаколиця» для надання м'ясним виробам деревного аромату Ви можете за цим ПОСИЛАННЯМ.
Застосування
- М'ясні страви;
- Каші;
- Випічка;
- Кисломолочні вироби;
- Консервація;
- Десерти;
- Смузі;
- Соуси та крему;
- Морозиво;
- Кондитерські вироби;
- Напої.
А як кулінарний виклик, пропонуємо Вам рецепт синнабону у ванільно-вершковому соусі:
Інгредієнти:
- - молоко/сухе – 1 склянка/5 ч.л.;
- - цукрова пудра – 3 склянки;
- - дріжджі сухі – 2,5 ч. л.;
- - сіль – 1 ч. л.;
- - маргарин – 1 склянка;
- - яйце/меланж – 2 шт/20 г;
- - борошно пшеничне – 4 склянки;
- - кориця мелена – 2,5 ст.л.;
- - сир вершковий – чверть склянки;
- - ваніль – половина ч. л.;
При використанні сухого молока та яєчного порошку їх слід попередньо (за півгодини до використання) розвести у теплій воді:
- на 20 г меланжу необхідно 60 мл рідини;
- на 5 ч.л. молока сухого припадає 200 мл теплої вологи;
Спосіб приготування:
- Розведіть у глибокій мисці дріжджі в теплому (не вище 40?0С) молоці і залиште на 5 хв;
- Всипте в ту ж миску півсклянки цукрової пудри, третину склянки маргарину, сіль, яйця і просійте борошно через сито. Все ретельно перемішайте;
- Вимішуйте тісто вручну, злегка припорошивши долоні борошном;
- Залишіть тісто під кришкою у теплому місці на 1 годину;
- Тісто, що підійшло, викладіть на припорошений борошном стіл і розкотіть у прямокутник товщиною в 1 см;
- Прогрійте духовку до 205?0С;
- Намажте поверхню тіста третиною склянки маргарину і рівномірно присипте зверху склянкою цукрової пудри та корицею;
- Поверніть рулет і розділіть на 12 рівних частин;
- Викладіть рулетики у форму (силіконову або застелену пергаментом) та поставте в духовку на 10 хв;
- Змішайте маргарин, що залишився, вершковий сир, цукрову пудру і ваніль за допомогою міксера;
- Отриманим соусом полийте готові синобони і подавайте до столу;
Смачного!
Якість інгредієнтів та повнота складу дуже впливають на кінцевий результат. Адже кожен із них відіграє суворо відведену йому роль, гарантую смак, аромат, зовнішній вигляд та необхідну консистенцію виробу. Замовити натуральну корицю мелену від ТМ «Smakolica» можна вже ЗАРАЗ оптом чи в роздріб.
Контакти
Оформити покупки Ви легко можете на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Харкову, Дніпру, Львову, Одесі, Тернополі та інших регіонах. За попередньою домовленістю, працює точка самовивезення у місті Запоріжжі: чекаємо на вас за адресою: вулиця Каховська, 44.