Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Цибуля зелена сушена мелена

Цибуля зелена мелена є висушеним і подрібненим варіантом всесвітньо відомої свіжої прянощі. Має приємний ніжний смак, без печіння і гіркоти. Дуже ароматна, хрустка і переважає за вмістом корисних речовин цибуля. Відмінно поєднується з вже готовими кашами, паштетами, соусами, молодою відвареною картоплею. Можна додавати у вершкове масло, сметану, м'які сири, дріжджове тісто, рибний та м'ясний фарші. Має барвники, надаючи сумішам, сирам і випічці світло-зелений відтінок.

Чи не додаєте свіжу цибулю в салат через надмірну гостроту? Вихід є – висушений варіант не має гостроти, при цьому не втрачає аромату та інших смакових характеристик. Щоб прямо зараз купити цибулю зелену мелену від ТМ «Смаколіца» оптом чи вроздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Опис

  • Зелені пагони вирощуються з цибулі або як окремі сорти;
  • Вони перевершують білу цибулю за ароматними властивостями та вмістом корисних речовин;
  • У вигляді спеції отримують при промиванні, сушінні та подрібнення в порошок;
  • При цьому зберігаються і навіть концентруються ароматичні, смакові властивості, вміст вітамінів, мікро, макроелементів та ін корисних речовин;
  • Енергетична цінність становить 79 ккал (332 кДж)/100 г;
  • Значно зростає термін зберігання (з 1-го до 12 місяців);
  • Приправу легше зберігати (не потребує приміщення в холодильник), транспортувати та застосовувати;
  • Економить час приготування, виключаючи промивання та нарізування;
  • Має невелику витрату, в силу своєї концентрованості;
  • Має хрусткий, не гострий, приємний смак (нагадає підсмажену до золотистої скоринки ріпчасту цибулю);
  • Фарбує суміші, сири та випічку у світло-зелений відтінок;
  • Відмінно поєднується з супами, борщами, кашами, гарнірами, м'ясними, рибними, овочевими, грибними, сирними, хлібобулочними та кисломолочними виробами, олією, сметаною, соусами, консервацією, ковбасами та паштетами;
  • Підвищує апетит;
  • Сприяє перетравленню та засвоєнню їжі;
  • Покращує стан нігтів та волосся, зубів та кісток;
  • Позитивно позначається на репродуктивну функцію та зір;
  • Зміцнює імунітет, стінки судин та серцевий м'яз.

Склад

Висушена і подрібнена зелена цибуля:

  • Рослинні білки легко засвоюються організмом, необхідні будови тканин, синтезу амінокислот, гормонів і ферментів;
  • Вуглеводи є основним джерелом енергії для всіх життєвих процесів;
  • Жири покращують смак та сприяють засвоєнню вітамінів;
  • Фітонциди допомагають організму боротися із інфекційними захворюваннями;
  • Мінерали (Zn, P, Ca) позитивно впливають на стан волосся, нігтів, зубів, кісток і м'язів, роботу внутрішніх органів і систем організму, підвищують апетит і здатність до перетравлення, засвоєння їжі;
  • Вітаміни (А, С, Е, В1, В2, В9, РР або В3) зміцнюють імунітет, допомагають організму відновитися після травм, хвороб, стресів і перевтом, впоратися з фізичними, розумовими та емоційними навантаженнями, благотворно позначаються на роботі систем та органів.

Знезаразити їжу та продовжити її термін придатності допомагають спеції з антибактеріальними властивостями. Замовити цибулю зелену мелену оптом або в роздріб від ТМ «Smakolica» з вираженим протимікробним ефектом Ви легко можете ТУТ.

Застосування

  • Перші та другі страви;
  • Гарніри;
  • Каші;
  • М'ясні, рибні, овочеві, грибні, кисломолочні та сирні вироби;
  • Соуси, заправки та маринади;
  • Салати;
  • Випічка.

Один з рецептів нутових мафінів (без глютену):

Інгредієнти:

  • - борошно нутове – 200 г;
  • - кефір 1% – 200 мл;
  • - яєчний порошок (меланж) – 20 г;
  • - цибуля сушена - 40 г;
  • - паприка мелена – 3 ст.л.;
  • - олія оливкова – 10 мл;
  • - сода харчова – половина ч. л.;
  • - сіль – чверть ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно із содою через сито і змішайте із сіллю;
  2. Всипте в суміш меланж, паприку, цибулю, влийте кефір і ретельно перемішайте;
  3. Змастіть форми маслом і залийте в них на 2/3 тісто;
  4. Розігрійте духовку до 1800С і поставте маффини в неї на 40 хв;

Смачного!

Чи можна готувати за рецептом із цибулею, але без сліз? Можна і це буде навіть смачніше, ароматніше та корисніше. Просто використовуйте його зелений аналог у вигляді спеції. А придбати цибулю зелену мелену оптом або в роздріб від ТМ «Смаколіца» Ви можете ТУТ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Кропивницький, Одесу, Миколаїв та інші регіони). За буднями та попередньою домовленістю працює точка самовивезення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner