Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
85 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Цукрова пудра термостабільна

Цукрова (кондитерська) пудра термостабільна являє собою білосніжний солодкий декор, що не схильний до вбирання вологи, розчинення, таян'ю, злежання й грудкування. Це абсолютно натуральна їстівна прикраса, яка абсолютно не боїться екстремальних температур і контакту з рідинами. Тому його можна відразу посипати на ще гарячі випічку, кондитерські вироби, припорювати ним соковиті фруктові салати та нарізки. Такий декор не тільки підвищить візуальну привабливість, але й допоможе довше зберігати страви свіжими, завдяки вологоутримувальним властивостям, а також поліпшити смак (знизити кислотність) тих самих фруктів.

Лимонна нарізка, присипана цукром, помітно зменшує свої кислотні властивості, розбавляючи їх солодкими нотками. Цей прийом часто використовують у застіллях із наявністю міцного алкоголю. А для візуального задоволення справжніх естетів солодкість має мати вологостійкі властивості, зберігаючи білість смуг на часточках. Замовити ж цукрову пудру термостабільну від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб для цих цілей Ви завжди можете ТУТ.

Опис

  • Порошок білого кольору, із солодким смаком;
  • Не злежується й не береться грудками;
  • Зберігає білосніжний колір і текстуру під впливом високих температур і вологи;
  • Тане в роті, а не в руках і під сонячним промінням;
  • Калорійність становить 463 ккал/100 г;
  • Енергетична цінність дорівнює 1937 кДж/100 г;
  • Покращує смакові характеристики, підсолоджуючи та регулюючи кислотність страв;
  • Завдяки вологовідштовхувальним властивостям, захищає від обвітрювання, подовжуючи свіжість продукції;
  • Прикрашає фруктові, хлібобулочні та солодкі вироби.

Проста у дозуванні:

- в 1 ч. л. з гіркою міститься 10 г порошку, і 7 г без неї;

- в 1 ст.л.: 25 г – з гіркою, 20 г – без;

- вміст 1 склянки без гірки становить 180 г солодощі.

Склад

  • Буряковий цукор слугує солодкою основою пудри, наповнюючий організм енергією, покращуючи смак страв (підсолоджуючи та зменшуючи кислотність), утворюючий білосніжний декор і зберігаючий свіжість виробів;
  • Крохмаль кукурудзяний додається як компонент, що запобігає злежанню і утворенню грудок;
  • Какао-олія слугує емульгатором, а також наділяє продукт стійкістю до впливу високих температур і вологи;
  • Каолін харчовий (біла глина) виступає у ролі емульгатору, запобігає злежанню і утворенню грудок.

Як домогтися того, щоб кондитерська прикраса не таяла на свіжоспечених булочках, а залишалася такою ж білосніжною? Вибирайте продукт із термостійкими властивостями. Це не вплине на смак і натуральність, а, головне, збереже зовнішню привабливість декору. Щоб купити цукрову пудру термостабільну від ТМ «Smakolica» оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

  • Торти;
  • Кекси;
  • Тістечка;
  • Печиво;
  • Булочки;
  • Пироги.

Рецепт хрусткого хмизу:

Інгредієнти:

  • - борошно пшеничне — 500 г;
  • - олія рафінована — 500 мл;
  • - вода — 150 мл;
  • - молоко сухе суцільне — 2 ч. л.;
  • - жовтки сухі або лецитин — 3 ч. л.;
  • - цукрова пудра термостабільна — половина склянки;
  • - сметана — 1 ст. л.;
  • - горілка — 2 ст. л.;
  • - цукрова пудра — 1 ст. л.;
  • - сіль – половина ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Поступово додаючи та постійно помішуючи, розведіть молоко теплою водою. Дайте настоятися 15 хв;
  2. Додайте в молоко сухі жовтки або лецитин, перемішайте;
  3. Влийте горілку, додайте сметану, сіль, звичайну пудру та просіяну через сито борошно. Замесите тесто;
  4. Розділіть тісто на 3 частини та розкачайте кожним тонким шаром в 1 мм;
  5. Наріжте смужки завдовжки 10 см і шириною 3 см, посередині зробіть поздовжній розріз;
  6. Протягніть один край смужки в розріз і викрутіть. Виробляйте так з усіма;
  7. Розігрійте глибоку сковороду з олією й опустіть в неї тісто. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків;
  8. Присипте гарячий хмиз термостабільним порошком;

Смачного!

Для того, щоб страва гарантовано вийшла, важливо мати всі інгредієнти та суворо дотримуватися часу та пропорції, зазначених у рецепті. Придбати ж цукрову пудру термостабільну від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб Ви можете вже ЗАРАЗ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києві, Львові, Дніпру, Херсону, Одесі, Кременчугу, Рівно, Івано-Франковску та в інші регіони. Хочете забрати самі?! Попередньо домовитеся та відвідайте точку самовитягу в місті Запоріжжя, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні з 9 до 17.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner