Цукрова пудра термостабільна
Цукрова (кондитерська) пудра термостабільна являє собою білосніжний солодкий декор, що не схильний до вбирання вологи, розчинення, таян'ю, злежання й грудкування. Це абсолютно натуральна їстівна прикраса, яка абсолютно не боїться екстремальних температур і контакту з рідинами. Тому його можна відразу посипати на ще гарячі випічку, кондитерські вироби, припорювати ним соковиті фруктові салати та нарізки. Такий декор не тільки підвищить візуальну привабливість, але й допоможе довше зберігати страви свіжими, завдяки вологоутримувальним властивостям, а також поліпшити смак (знизити кислотність) тих самих фруктів.
Лимонна нарізка, присипана цукром, помітно зменшує свої кислотні властивості, розбавляючи їх солодкими нотками. Цей прийом часто використовують у застіллях із наявністю міцного алкоголю. А для візуального задоволення справжніх естетів солодкість має мати вологостійкі властивості, зберігаючи білість смуг на часточках. Замовити ж цукрову пудру термостабільну від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб для цих цілей Ви завжди можете ТУТ.
-
Цукрова пудра - Термостабільна 250г
75 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Преміум якість
Цукрова пудра термостабільна 10 кг
85 ₴/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
Опис
- Порошок білого кольору, із солодким смаком;
- Не злежується й не береться грудками;
- Зберігає білосніжний колір і текстуру під впливом високих температур і вологи;
- Тане в роті, а не в руках і під сонячним промінням;
- Калорійність становить 463 ккал/100 г;
- Енергетична цінність дорівнює 1937 кДж/100 г;
- Покращує смакові характеристики, підсолоджуючи та регулюючи кислотність страв;
- Завдяки вологовідштовхувальним властивостям, захищає від обвітрювання, подовжуючи свіжість продукції;
- Прикрашає фруктові, хлібобулочні та солодкі вироби.
Проста у дозуванні:
- в 1 ч. л. з гіркою міститься 10 г порошку, і 7 г без неї;
- в 1 ст.л.: 25 г – з гіркою, 20 г – без;
- вміст 1 склянки без гірки становить 180 г солодощі.
Склад
- Буряковий цукор слугує солодкою основою пудри, наповнюючий організм енергією, покращуючи смак страв (підсолоджуючи та зменшуючи кислотність), утворюючий білосніжний декор і зберігаючий свіжість виробів;
- Крохмаль кукурудзяний додається як компонент, що запобігає злежанню і утворенню грудок;
- Какао-олія слугує емульгатором, а також наділяє продукт стійкістю до впливу високих температур і вологи;
- Каолін харчовий (біла глина) виступає у ролі емульгатору, запобігає злежанню і утворенню грудок.
Як домогтися того, щоб кондитерська прикраса не таяла на свіжоспечених булочках, а залишалася такою ж білосніжною? Вибирайте продукт із термостійкими властивостями. Це не вплине на смак і натуральність, а, головне, збереже зовнішню привабливість декору. Щоб купити цукрову пудру термостабільну від ТМ «Smakolica» оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.
Застосування
- Торти;
- Кекси;
- Тістечка;
- Печиво;
- Булочки;
- Пироги.
Рецепт хрусткого хмизу:
Інгредієнти:
- - борошно пшеничне — 500 г;
- - олія рафінована — 500 мл;
- - вода — 150 мл;
- - молоко сухе суцільне — 2 ч. л.;
- - жовтки сухі або лецитин — 3 ч. л.;
- - цукрова пудра термостабільна — половина склянки;
- - сметана — 1 ст. л.;
- - горілка — 2 ст. л.;
- - цукрова пудра — 1 ст. л.;
- - сіль – половина ч.л.;
Спосіб приготування:
- Поступово додаючи та постійно помішуючи, розведіть молоко теплою водою. Дайте настоятися 15 хв;
- Додайте в молоко сухі жовтки або лецитин, перемішайте;
- Влийте горілку, додайте сметану, сіль, звичайну пудру та просіяну через сито борошно. Замесите тесто;
- Розділіть тісто на 3 частини та розкачайте кожним тонким шаром в 1 мм;
- Наріжте смужки завдовжки 10 см і шириною 3 см, посередині зробіть поздовжній розріз;
- Протягніть один край смужки в розріз і викрутіть. Виробляйте так з усіма;
- Розігрійте глибоку сковороду з олією й опустіть в неї тісто. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків;
- Присипте гарячий хмиз термостабільним порошком;
Смачного!
Для того, щоб страва гарантовано вийшла, важливо мати всі інгредієнти та суворо дотримуватися часу та пропорції, зазначених у рецепті. Придбати ж цукрову пудру термостабільну від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб Ви можете вже ЗАРАЗ.
Контакти
Оформляйте покупки прямо на сайті або телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києві, Львові, Дніпру, Херсону, Одесі, Кременчугу, Рівно, Івано-Франковску та в інші регіони. Хочете забрати самі?! Попередньо домовитеся та відвідайте точку самовитягу в місті Запоріжжя, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні з 9 до 17.