Розпушувач тіста (Пекарський порошок)
Розпушувач тіста (пекарський порошок) від ТМ "Смаколиця" під час нагрівання виділяє вуглекислий газ, що робить вироби з тіста пористими, повітряними та пишними. Це сприяє гарному пропіканню (без сирих грудок і прошарків), значно збільшує об'єм, зовнішню привабливість, підсилює аромат, покращує смак і засвоюваність виробу. Через натуральність усіх компонентів не викликає побічних ефектів і алергічних реакцій, а мала кількість у загальній масі продукції не впливає на її калорійність.
Міжнародна організація споживачів (Consumers International) рекомендує замовити розпушувач тіста оптом чи в роздріб для пекарської справи. Адже це допоможе завжди підтримувати високу привабливість і якість продукції без істотного збільшення її собівартості.
- Преміум якість
Розпушувач для тіста (пекарський порошок) мішок 10кг
150 ₴/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб
-
Розпушувач для тіста (пекарський порошок) 200г
75 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Розпушувач для тіста (пекарський порошок) 1кг
195 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
Опис
- Сухий сипучий порошок білого кольору;
- Багатокомпонентний органічний розпушувач;
- Добре підходить для додавання в рецепти здобного, бісквітного, заварного, пісочного і тіста для смаження млинців;
- Збільшує об'єм виробу;
- Сприяє рівномірному пропіканню;
- Не змінює смаку і запаху, а лише підсилює наявний;
- Покращує структуру, колір, тактильні характеристики і засвоюваність продукції;
- Усі компоненти є натуральними;
- Не токсичний;
- Не викликає побічних реакцій;
- Не провокує алергію;
- Не підвищує калорійність випічки;
- Має низьку вартість і малу питому вагу у загальній масі виробу.
Склад
- Крохмаль кукурудзяний, картопляний відіграє роль наповнювача, а також виділяє в процесі випікання вуглекислий газ, роблячи вироби пористими, ніжними і м'якими. Крім того, його використання замість борошна дає змогу збільшити термін придатності розпушувача;
- Сода харчова (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) під час нагрівання насичує тісто вуглекислим газом і надає випічці красивого золотисто-жовтого відтінку;
- Кислота лимонна виступає в ролі каталізатора повного розщеплення соди і регулятором кислотності. Це необхідно для поліпшення смакових характеристик виробів;
- Винний камінь у поєднанні з содою харчовою проявляє потужний розпушувальний ефект, водночас дає змогу повністю уникнути гіркого або кислого присмаку, завдяки повному розчиненню двовуглекислого натрію;
- Камедь гуарова, за рахунок утримання вологи, сприяє тривалій свіжості тіста і готових виробів, а також покращує розпушувальні властивості суміші;
- Борошно пшеничне виступає в ролі медіатора. Вона вбирає вологу і не дає соді увійти в реакцію раніше часу.
Печиво погано пропікається всередині та підгорає зовні. Як же виправити (вирівняти) ситуацію?! Скористайтеся вуглекислим газом, що утворюється в умовах високих температур при взаємодії лужних і кислих продуктів. Купити розпушувач тіста від ТМ "Smakolica" для рівномірного пропікання Ви можете оптом чи в роздріб прямо ТУТ.
Застосування
- Для млинців;
- Пісочне;
- Здобне;
- Бісквітне;
- Заварне тісто.
Нюанси користування:
- Гарантований термін збереження всіх цінних властивостей у закритій упаковці становить рік з моменту виробництва;
- У відкритому вигляді зберігається в скляній або керамічній тарі, оскільки при контакті із залізом запускається реакція;
- Та ж доля передчасного старту спіткає порошок при зберіганні в умовах високої температури (понад 60 °С);
- Не допускайте контакту з водою та іншими рідинами до моменту використання, оскільки це нівелює властивості розпушувача;
- Додавайте його безпосередньо в борошно;
- Наявність лимонної кислоти, пірофосфату натрію і винного каменю в складі пекарського порошку робить необов'язковою присутність у рецепті інших кислих продуктів.
Спосіб застосування:
Один з рецептів бісквіту
Інгредієнти:
- яєчний порошок (меланж)- 2,5 ст.л.;
- молоко сухе незбиране - 2 ч.л.;
- вода - 120 мл;
- цукрова пудра - 1 склянка;
- борошно пшеничне - 1 склянка;
- розпушувач - чверть ч.л.;
- ваніль - на кінчику ч.л.;
Спосіб приготування:
- Розведіть молоко теплою водою, поступово вливаючи і постійно помішуючи. Дайте настоятися 15 хв;
- Всипте меланж і цукрову пудру. Перемішайте;
- Просійте борошно через сито, змішайте його з ваніллю і розпушувачем;
- Порційно додавайте в приготовлену раніше суміш борошно, постійно розмішуючи;
- Готове тісто залийте в підготовлену форму для випічки (діаметром 18-20 см). Краще взяти роз'ємну, дно і борти застелити пергаментом;
- Поставте в попередньо прогріту до 180 0Сдуховку на 40 хвилин;
- Готовий бісквіт остудіть, оберніть харчовою плівкою і приберіть на кілька годин у холодильник. Після цього його можна буде легко і без крихт нарізати на коржі;
- Крем додавайте будь-який на свій смак або їжте бісквіт у чистому вигляді;
Смачного!
Подбайте заздалегідь про наявність усіх необхідних інгредієнтів! Тоді процес приготування буде легшим і приємнішим, а результат неодмінно захопить їдців. Щоб придбати розпушувач для тіста від ТМ "Смаколиця"оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.
Контакти
Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Рівного, Луцька та інших регіонів). За попередньою домовленістю працює і точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44. Чекаємо на вас у будні дні з 9 до 17 години!