Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків
+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Розпушувач тіста (Пекарський порошок)

Розпушувач тіста (пекарський порошок) від ТМ "Смаколиця" під час нагрівання виділяє вуглекислий газ, що робить вироби з тіста пористими, повітряними та пишними. Це сприяє гарному пропіканню (без сирих грудок і прошарків), значно збільшує об'єм, зовнішню привабливість, підсилює аромат, покращує смак і засвоюваність виробу. Через натуральність усіх компонентів не викликає побічних ефектів і алергічних реакцій, а мала кількість у загальній масі продукції не впливає на її калорійність.

Міжнародна організація споживачів (Consumers International) рекомендує замовити розпушувач тіста оптом чи в роздріб для пекарської справи. Адже це допоможе завжди підтримувати високу привабливість і якість продукції без істотного збільшення її собівартості.

 

Опис

  • Сухий сипучий порошок білого кольору;
  • Багатокомпонентний органічний розпушувач;
  • Добре підходить для додавання в рецепти здобного, бісквітного, заварного, пісочного і тіста для смаження млинців;
  • Збільшує об'єм виробу;
  • Сприяє рівномірному пропіканню;
  • Не змінює смаку і запаху, а лише підсилює наявний;
  • Покращує структуру, колір, тактильні характеристики і засвоюваність продукції;
  • Усі компоненти є натуральними;
  • Не токсичний;
  • Не викликає побічних реакцій;
  • Не провокує алергію;
  • Не підвищує калорійність випічки;
  • Має низьку вартість і малу питому вагу у загальній масі виробу.

Склад

  • Крохмаль кукурудзяний, картопляний відіграє роль наповнювача, а також виділяє в процесі випікання вуглекислий газ, роблячи вироби пористими, ніжними і м'якими. Крім того, його використання замість борошна дає змогу збільшити термін придатності розпушувача;
  • Сода харчова (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) під час нагрівання насичує тісто вуглекислим газом і надає випічці красивого золотисто-жовтого відтінку;
  • Кислота лимонна виступає в ролі каталізатора повного розщеплення соди і регулятором кислотності. Це необхідно для поліпшення смакових характеристик виробів;
  • Винний камінь у поєднанні з содою харчовою проявляє потужний розпушувальний ефект, водночас дає змогу повністю уникнути гіркого або кислого присмаку, завдяки повному розчиненню двовуглекислого натрію;
  • Камедь гуарова, за рахунок утримання вологи, сприяє тривалій свіжості тіста і готових виробів, а також покращує розпушувальні властивості суміші;
  • Борошно пшеничне виступає в ролі медіатора. Вона вбирає вологу і не дає соді увійти в реакцію раніше часу.

Печиво погано пропікається всередині та підгорає зовні. Як же виправити (вирівняти) ситуацію?! Скористайтеся вуглекислим газом, що утворюється в умовах високих температур при взаємодії лужних і кислих продуктів. Купити розпушувач тіста від ТМ "Smakolica" для рівномірного пропікання Ви можете оптом чи в роздріб прямо ТУТ.

Застосування

  • Для млинців;
  • Пісочне;
  • Здобне;
  • Бісквітне;
  • Заварне тісто.

Нюанси користування:

  • Гарантований термін збереження всіх цінних властивостей у закритій упаковці становить рік з моменту виробництва;
  • У відкритому вигляді зберігається в скляній або керамічній тарі, оскільки при контакті із залізом запускається реакція;
  • Та ж доля передчасного старту спіткає порошок при зберіганні в умовах високої температури (понад 60 °С);
  • Не допускайте контакту з водою та іншими рідинами до моменту використання, оскільки це нівелює властивості розпушувача;
  • Додавайте його безпосередньо в борошно;
  • Наявність лимонної кислоти, пірофосфату натрію і винного каменю в складі пекарського порошку робить необов'язковою присутність у рецепті інших кислих продуктів.

Спосіб застосування:

Один з рецептів бісквіту

Інгредієнти:

  • яєчний порошок (меланж)- 2,5 ст.л.;
  • молоко сухе незбиране - 2 ч.л.;
  • вода - 120 мл;
  • цукрова пудра - 1 склянка;
  • борошно пшеничне - 1 склянка;
  • розпушувач - чверть ч.л.;
  • ваніль - на кінчику ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Розведіть молоко теплою водою, поступово вливаючи і постійно помішуючи. Дайте настоятися 15 хв;
  2. Всипте меланж і цукрову пудру. Перемішайте;
  3. Просійте борошно через сито, змішайте його з ваніллю і розпушувачем;
  4. Порційно додавайте в приготовлену раніше суміш борошно, постійно розмішуючи;
  5. Готове тісто залийте в підготовлену форму для випічки (діаметром 18-20 см). Краще взяти роз'ємну, дно і борти застелити пергаментом;
  6. Поставте в попередньо прогріту до 180 0Сдуховку на 40 хвилин;
  7. Готовий бісквіт остудіть, оберніть харчовою плівкою і приберіть на кілька годин у холодильник. Після цього його можна буде легко і без крихт нарізати на коржі;
  8. Крем додавайте будь-який на свій смак або їжте бісквіт у чистому вигляді;

Смачного!

Подбайте заздалегідь про наявність усіх необхідних інгредієнтів! Тоді процес приготування буде легшим і приємнішим, а результат неодмінно захопить їдців. Щоб придбати розпушувач для тіста від ТМ "Смаколиця"оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Рівного, Луцька та інших регіонів). За попередньою домовленістю працює і точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44. Чекаємо на вас у будні дні з 9 до 17 години!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner