Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Харчові добавки, загусники, емульгатори

Харчові добавки від ТМ "Smakolica" є натуральними речовинами, що додають у процесі харчового виробництва, пакування, транспортування та зберігання для збільшення термінів зберігання, безпечності, маси та об'єму, поліпшення смакових та ароматичних характеристик, структури та консистенції, кращого змішування та надання потрібного кольору. Це емульгатори, стабілізатори, консерванти, загусники, ароматизатори, барвники, наповнювачі, підсолоджувачі, регулятори кислотності, підсилювачі смаку, антикристалічні агенти, розпушувачі тіста, піногасники та піноутворювачі. Усе це дає змогу виробникам знаходити нові поєднання смаків, надавати незвичної форми та консистенції традиційним стравам, значно збільшувати збереження свіжих властивостей виробів.

Спільний комітет експертів ФАО/ВООЗ з харчових добавок (JECFA) слідкує за безпекою харчових добавок, оцінюючи ступінь їхнього впливу на організм і розподіляючи за відповідними категоріями. А ТМ "Смаколиця" виробляє та реалізує виключно Е з максимальною безпекою для здоров'я. ТУТ Ви можете купити гуміарабік, камедь гуарову, камедь ріжкового дерева, глутамат натрію, желатин, агар-агар, альгінат натрію, пектин яблучний, пектин цитрусовий, крохмаль картопляний, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, ізомальт, лимонну кислоту, яблучну кислоту, винну кислоту, діоксид титану, сорбат калію, нітритну сіль, соду харчову та багато іншого.

Опис

  • Мають вигляд сухих і рідких речовин;
  • Зазвичай мають нейтральний смак і запах (крім ароматизаторів, деяких підсилювачів і підсолоджувачів);
  • Маркуються на виробах під Е зі своїм порядковим номером, де перша цифра означає:
  1. - барвники;
  2. - консерванти;
  3. - антиоксиданти;
  4. - емульгатори та стабілізатори;
  5.  - регулятори кислотності та розпушувачі;
  6.  - підсилювачі смаку та ароматизатори;
  7. - використовують виключно у виробництві антибіотиків;
  8.  - підсолоджувачі;
  9.  - глазурувальні речовини та роздільники;
  • За маркування відповідає спеціально створений при ВООЗ комітет експертів JECFA;
  • Допомагають знезаразити їжу, збільшити термін її придатності, надати їй потрібної структури, консистенції, кольору, аромату, смаку і форми;
  • Використовуються в гранично малих кількостях по співвідношенню до продукції і тому не здатні вплинути на здоров'я;
  • Рівною мірою застосовуються і для виробництва косметичних і лікарських засобів.

Набридла звична їжа і не знаєте, як здивувати домашніх?! Просто додайте в борщ, суп або сік загущувач і отримаєте смакоту в незвичайному вигляді. Для цього можна замовити агар-агар, пектин яблучний, пектин цитрусовий, крохмаль картопляний, крохмаль кукурудзяний або желатин від ТМ "Смаколиця" просто ТУТ.

Склад

  • З давніх часів Людство шукало способи збільшити термін зберігання харчових продуктів. Для цього вони поміщали їх у льохи, лід, засипали сіллю, цукром, заливали оцтом і медом. Це були перші консерванти, що збереглися і до наших днів. Сьогодні ж їхній список значно ширший, а ефективність збільшена в рази;
  • Харчові барвники також мають давню історію і послідовників у сучасності. Так лушпиння ріпчастої цибулі, буряк, куркума забарвлюють кулінарні шедеври і зараз. Їм на допомогу прийшли інші, істотно спростивши процес, розширивши палітру і стійкість кольору;
  • До природних підсилювачів смаку відомим давно (солі, цукру, меду, гострого перцю) додалися (фруктоза, глутамат натрію, мальтодекстрин, глюконат натрію, аспартам і багато інших);
  • До способів знезараження їжі, крім термічної обробки, додавання гострих спецій і обробки спиртом, додалися нітритна сіль, нітрит натрію, сорбат калію, сорбінова, саліцилова кислоти тощо;
  • Наділяють новими ароматичними властивостями та посилюють наявний запах: ментол, ванілін, камфора, глутамат натрію тощо;
  • Загущують рідкі продукти, подарувавши світові желе, зефір, мармелад, крем-супи, густі креми та йогурти: желатин, карагенан каппа, агар-агар, крохмаль картопляний і кукурудзяний, пектин яблучний і цитрусовий, камедь ріжкового дерева, ксантанова, гуарова, карбоксиметилцелюлоза та інше;
  • Покращують структуру тіста, роблячи випічку ніжнішою, повітрянішою і рівномірно пропеченою: крохмаль кукурудзяний, сода харчова, карбонат амонію і дріжджі;
  • Для з'єднання в одну однорідну суміш різних компонентів, які зазвичай не змішуються, слугують емульгатори цитрат натрію, тетрапірофосфат натрію і багато інших;
  • Створювати неймовірні кондитерські прикраси стало можливим для всіх із застосуванням ізомальту;
  • Стабілізуючі властивості мають діоксид кремнію, камедь ріжкового дерева, гуарова, ксантанова, гуміарабік, пектин яблучний, цитрусовий тощо;
  • Для з'єднання без змішування різних харчових компонентів є гуміарабік (кондитерський клей) і трансглютаміназа (м'ясний клей);
  • Для регуляції кислотності виробів застосовують винну, яблучну та бурштинову кислоти.

Стільки способів змінити звичні страви на краще не повинні залишатися суто теоретичними. Вам обов'язково слід ПРИДБАТИ гуміарабік, діоксид кремнію, ізомальт, цитрат натрію, крохмаль кукурудзяний, карбоксиметилцелюлозу, ментол, нітритну сіль, мальтодекстрин від ТМ "Smakolica" та неодмінно досягти видатних результатів!

Застосування

  • Альгінат натрію потрібен для виробництва альгінатної ікри, желе, соусів, заливок і хлібобулочних виробів;
  • Фруктоза є замінником цукру в молочних продуктах, кашах, гарячих напоях, випічці, фруктових салатах, варенні, морозиві, десертах, соках, джемах;
  • Глюкоза використовується як підсолоджувач і консервант у випічці;
  • Лактоза застосовується у виробництві джемів, варення і для отримання красивої рум'яної скоринки у випічці;
  • Аспартам у 300 разів солодший за цукор! Додається виключно в холодні напої, десерти, салати і молочні продукти;
  • Мальтодекстрин перетворює жири на сніг, що тане в роті, і загущує рідкі фруктові пюре;
  • Ізомальт плавиться і застигає в будь-якій прозорій формі необмежену кількість разів, за що і цінний як кондитерське прикрашання;
  • Гуміарабік слугує помічником при прикрашанні тортів і десертів;
  • Трансглютаміназа буквально склеює між собою м'ясо, рибу і морепродукти;
  • Глутамат натрію підсилює смак м'ясної, молочної та іншої білкової продукції;
  • Сода харчова застосовується як розпушувач для тіста;
  • Нітритну сіль додають у м'ясні вироби для придушення бактерії, що викликає небезпечне захворювання "ботулізм";
  • Сорбат калію активно знищує згубні мікроорганізми, грибки в сирах і ковбасах;
  • Сорбінова кислота знезаражує тару для зберігання і транспортування харчової продукції (вино, соки, пиво, молочна продукція);
  • Желатин чудово підходить для приготування желе, заливного, холодцю;
  • Агар-агар необхідний для виробництва пастили, пташиного молока, желе, зефіру, мармеладу та мусів;
  • Пектин використовують у виготовленні цукерок, пастили, зефіру, морозива, рахат-лукуму, джему, йогуртів, желе, глазурі та соусів;
  • Крохмаль картопляний надає необхідну густоту супам, киселям, тісту;
  •  Крохмаль кукурудзяний загущує киселі, майонез, кетчуп, пудинги і робить випічку ніжнішою;
  • Камедь гуарова надає в'язкості тісту в безглютеновій випічці;
  • Лимонна кислота виконує роль консерванту й антиоксиданту при приготуванні джемів, напоїв, концентрованих соків, майонезу, сирного соусу та кетчупу;
  • Винна кислота регулює кислотність у приготуванні вин, варення, джемів, желе та мармеладу;
  • Ментол використовують для приготування освіжаючих напоїв, десертів і випічки;
  • Ванілін надає стійкого привабливого аромату морозиву, шоколаду, цукеркам, хлібобулочним виробам, пудингам, суфле, варенням і сиропам;
  • Камфора ароматизує східні солодощі та десерти, молочні та вершкові пудинги;
  • Глюконат натрію, завдяки посиленню чутливості смакових рецепторів язика, сприяє повному розкриттю смакових якостей маргарину і напівфабрикатів;
  • Карбонат амонію відмінно розпушує тісто, добре розчиняючись у воді і розкладаючись при нагріванні;
  • Діоксид титану без зміни смакових і ароматичних властивостей, надає тісту, глазурі, кремам, зефіру, мастиці, цукеркам, шоколаду та ін. білосніжну матовість.

Перетворюйте колір, вигляд, текстуру, запах і смак виробів на свій розсуд. У цьому Вам допоможуть харчові добавки. Замовити глюконат натрію, ванілін, діоксид титану, лимонну кислоту, желатин, сорбінову кислоту, нітритну сіль, ізомальт і багато іншого від ТМ "Смаколиця" Ви завжди можете за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформити покупки можна на нашому сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по Києву, Харкову, Дніпру, Львову, Одесі, Житомиру, Івано-Франківську та іншим регіонам країни. Також, працює точка самовивозу в місті Запоріжжя. За попередньою домовленістю, чекаємо вас за адресою: вул. Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner