Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Альгінат натрію

Альгінат натрію (Е401) являє собою натуральний загусник, стабілізатор і емульгатор. Він чудово утримує вологу, що добре для продовження свіжості та збільшення маси продукції. У сумішах збільшує в'язкість та утворює гель. У тандемі із лактатом кальцію дозволяє створювати стійкі сфери з рідким центром. Сам по собі стабілізує емульсії та піни, створює їстівні плівки. Речовина сприяє виведенню з організму токсинів, солей важких металів та радіонуклідів, а також додається у засоби від печії за здатність нейтралізувати кислоти.

Голлівудські дієтологи рекомендують замовити альгінат натрію (оптом і в роздріб) для зниження калорійності їжі. За рахунок неперетравлюваності, сорбційних властивостей та повного виведення з організму вона сприяє швидкому почуттю насичення, очищенню від шлаків та токсинів.

Опис

  • Є сіллю альгінової кислоти, яка синтезується із морських водоростей;
  • На продукції маркується як харчова добавка Е401;
  • У воді не розчиняється, але має виражені сорбційні властивості;
  • Змішує різні інгредієнти однорідну субстанцію;
  • Зв'язує та загущує;
  • Стабілізує емульсії та піни;
  • Утворює стійкі плівки;
  • Вступаючи у взаємодію з рідиною, створює термічно необоротний гель;
  • У тандемі із лактатом кальцію дозволяє створювати стійкі сфери з рідким центром;
  • Надає та забезпечує збереження презентабельного виду продукції;
  • Збільшує обсяг та масу готових виробів;
  • Підвищує всмоктування поживних речовин у ШКТ;
  • Чи не перетравлюється в кишечнику і повністю виводиться з організму;
  • Позбавляє тіло від шкідливих речовин;
  • регулює рівень рН;
  • Активізує обмінні та відновлювальні процеси;
  • Натуральний і гіпоалергенний.

Хочете створити низькокалорійне веганське желе, але не знаєте що використовувати для загущення? Тоді властивості утворювати термічно незворотний гель (не тане навіть влітку на сонці), знижувати калорійність виробів та рослинне походження речовини роблять вибір очевидним. Щоб уже зараз купити альгінат натрію від ТМ «Смаколиця» оптом чи в роздріб, натискайте СЮДИ.

Склад

  • Тільки альгінат натрію, який має цілу низку цінних властивостей:
  • За рахунок здатності утримувати вологу, полісахарид активно застосовують у виробництві м'ясних виробів;
  • Забезпечення достатньою кількістю вологи сприяє тривалому збереженню свіжості виробів;
  • Вбирання, утримання вологи збільшує обсяг та вагу готової продукції;
  • Спільно з лактатом кальцію створює стійкі сфери з рідким центром (техніки прямої та зворотної сферифікації);
  • При з'єднанні з водою утворює нерозчинний гель. Ця властивість використовується при створенні альгінатної ікри та сферифікації, дозволяючи їм застигати за лічені хвилини;
  • Через неперетравність, в'яжучий ефект, а також повне виведення з тіла, має здатність зв'язувати і виводити шлаки, токсини, радіонукліди, солі важких металів з організму. З тих самих причин знижує калорійність виробів.

Збільшити масу та надовго зберегти свіжість ковбаси – це мрія будь-якого виробника. Для цього ідеально підійде харчова добавка Е401. Придбати ж альгінат натрію оптом та в роздріб від ТМ «Smakolica» Ви легко можете прямо ТУТ.

Застосування

  • М'ясні, рибні, овочеві та фруктові вироби;
  • Ковбаси;
  • Консерви;
  • Кондитерські вироби;
  • Десерти;
  • Напої;
  • Морозиво.

Один із рецептів вишневої ікри:

Інгредієнти:

  • - вода – 1 літр;
  • - альгінат натрію – 1 ч. л.;
  • - хлорид кальцію (Е509) – 1 ч.л.;
  • - сік вишневий – 1 літр;

Спосіб приготування:

  1. Насправді підійде будь-який сік чи нектар;
  2. Розчиніть кальцій у воді;
  3. За допомогою міксера (блендера) змішайте сік та альгінат;
  4. За допомогою піпетки капайте сік у воду. Повинні утворюватися ікринки;
  5. Після відкиньте ікринки на друшлаг чи марлю і промийте у проточній воді;
  6. Просушіть;

Смачного!

Так як у рецепті застосовується пряма сферифікація, то для неї замість лактату краще підходить хлорид кальцію (Е509).

Сподобався рецепт і не терпиться освоїти процес сферифікації, але не вистачає інгредієнтів для приготування альгінатної ікри. Не впадай у відчай! Ви можете купити альгінат натрію від ТМ «Смаколиця» оптом та в роздріб прямо ТУТ І ЗАРАЗ.

Контакти

Оформити покупку продукцію в будь-яких обсягах можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу, Чернівці, Житомир та інші регіони). Є й точка самовивезення замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner