Помадка-глазур (цукрова, білкова)
Суха суміш для приготування помадки (айсингу) з цукровою та білковою основою істотно спрощує та прискорює процес прикрашання кондитерських виробів, а отже, і загалом харчове виробництво. Натуральність використовуваних компонентів гарантує відмінний смак і бездоганний зовнішній вигляд покритих глазур'ю тортів, булочок, пончиків, тістечок, морозива та іншого. Для більш щільної, прозорої і твердої прикраси застосовують цукрову версію декору, а ось білосніжність, м'якість і рихлість дають білкові варіації глазурі (айсінги). Суха форма всіх сумішей забезпечує тривале збереження і простоту зберігання. А використання як компонента альбуміну харчового гарантує безпеку вживання білкових сумішей навіть у чистому вигляді.
Хочете надати глазурі незвичайного кольору та/або аромату? Тоді Вам підійде будь-який натуральний харчовий барвник і ароматизатор. Адже продукт, через свою нейтральність, чудово поєднується з усіма природними інгредієнтами. Купити суху суміш для приготування білкової глазурі (айсингу) від ТМ "Смаколиця" Ви можете оптом чи в роздріб просто ТУТ.
-
Помадка-глазур цукрова 250г
55 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Помадка-глазур білкова 250 г
65 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Помадка-глазурь цукрова 1кг
Ціну уточнюйтеГотово до відправки Оптом і в роздріб+380 (67) 857-75-77Смаколіца купити
Опис
- Порошок для швидкого розчинення в гарячій воді та утворення густої, швидкозастигаючої глазурі;
- Прискорює процес приготування їстівного декору для хлібобулочних і кондитерських виробів;
- Термін придатності становить 1,5 року, за умови зберігання в сухому, прохолодному і захищеному від прямих сонячних променів місці;
Поділяється на два основні види:
- цукрова помадка - тверда, міцна і глянцева;
- білково-цукрова глазур (айсинг) - ніжна, м'яка, матова;
- Допускається повторне розігрівання, для розрідження вже приготованої, але вчасно не використаної солодкої прикраси;
- Забезпечує гладкість, пластичність і однорідність їстівної маси;
- Швидко застигає і не тече надалі;
- Чудово поєднується з натуральними харчовими добавками для надання необхідного кольору, смаку та аромату;
- Усі інгредієнти мають природне походження.
Склад
- Цукрова пудра слугує солодкою основою, джерелом гарного настрою, енергії, має карамелізуючі властивості та забезпечує моментальне розчинення в рідинах;
- Сухий яєчний курячий білок (альбумін) є протеїновою основою айсингу, що забезпечує білосніжність, м'якість і ніжність помадки;
- Крохмаль кукурудзяний не допускає грудкування і злежування суміші;
- Ваніль мелена надає помадці впізнаваний апетитний запах і маскує природний запах білка;
- Подрібнена в порошок лимонна кислота виступає регулятором кислотності та покращує смак айсингів.
Якщо Ви досвідчений кулінар, то напевно не раз стикалися з питанням "як приховати тріщини, нерівності та інші дефекти свіжої випічки". Якщо це корж для торта, то його можна помістити в середину виробу, а в інших випадках врятує їстівний декор. Замовити ж суху суміш для приготування цукрової глазурі від ТМ "Smakolica" оптом чи в роздріб Ви можете ТУТ.
Застосування
- Випічка;
- Кондитерські вироби.
Один з рецептів цукрових пончиків:
Інгредієнти:
- олія рослинна рафінована - 1 літр;
- борошно пшеничне - 500 г;
- цукрова пудра - 50 г;
- масло вершкове - 150 г;
- вода - півтори склянки;
- суха суміш для глазурі - 5 ст.л.;
- молоко сухе незбиране - 2 ч.л.;
- дріжджі сухі - 1 ч.л. з гіркою;
- сухий яєчний жовток або лецитин - 1 ч.л.;
- сіль - чверть ч.л.;
Спосіб приготування:
- Розведіть молоко в 1 склянці теплої води і дайте настоятися 15 хв;
- У тепле молоко всипте дріжджі;
- Змішайте сіль, просіяне через сито борошно, пудру, жовток (лецитин) і молоко;
- Замісіть тісто вручну на присипаній борошном поверхні 7 хв;
- Помістіть тісто в миску і накрийте харчовою плівкою, помістіть у тепле місце на 1 годину;
- Розмісіть і розкачайте тісто в прямокутник завтовшки 1 см;
- Наріжте тонкими пластинами холодне вершкове масло і рівномірно розмістіть його на половині розкачаного тіста, накрийте другою половиною і склейте краї;
- Розкачайте тісто, а потім знову складіть і розкачайте кілька разів;
- Наріжте або видавіть кола діаметром 6 см, а всередині кожного круглий отвір у 3 см;
- Залишки тіста розкачайте знову, для максимальної безвідходності;
- Дайте сирим пончикам підійти і відправте в розпечену олію. Обсмажуйте на маленькому вогні з обох боків до золотистого кольору. Витягуйте на тарілку, застелену паперовим рушником;
- Залийте суміш для глазурі окропом і ретельно перемішайте;
- Покрийте верх готових пончиків;
Смачного!
Для впевненості у власних силах і готовності до кулінарних звершень слід подбати про надійних помічників - якісні інгредієнти! Щоб придбати суху суміш для приготування цукрової глазурі від ТМ "Смаколиця" оптом чи в роздріб, просто переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.
Контакти
Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Тернополю, Одесі, Чернігову, Житомиру, Сумам та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу в місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, в будні дні з 9 до 17 години.