Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків
+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Мальтодекстрин

Мальтодекстрин (крохмальна патока) активно використовується у виробництві ковбас, хлібобулочних, молочних та кондитерських виробів, приправ, соусів, напівфабрикатів, напоїв, морозива, дитячого, спортивного та дієтичного харчування для покращення смаку та візуальної привабливості продукції. Має хороші текучі властивості, солодкий смак, нейтральний запах і колір. Змінює ступінь в'язкості, згущуючи та емульгуючи, а також може бути замінником жиру. Уповільнює посеріювання виробу при високотемпературній обробці. Використовується для склеювання, а також як носій для підсолоджувача, ароматизатора, наповнювача та барвника. Дозволяє покращити форму та зовнішню привабливість страви. Наноситься на фрукти, як захист від кисневої дії (окислення) і, як наслідок, продовження свіжості. Знижує точку замерзання, запобігаючи утворенню кристаликів льоду. Крім того, знижує насолоду виробів, збільшує їхню розсипчастість і розчинність.

Чи задумалися про виробництво сухого молока? Тоді Вам просто потрібна крохмальна патока. Адже вона дозволить знизити калорійність, підвищити розчинність, здешевити та продовжити термін придатності суміші, а також підвищити густоту та стабільність у рідкому стані. Замовити мальтодекстрин від ТМ «Smakolica» оптом і в роздріб Ви можете прямо ТУТ.

Опис

  • Солодкий порошок з нейтральним запахом та кольором;
  • Синтезується шляхом гідролізу рисового, пшеничного або картопляного крохмалю;
  • У кулінарних колах відомий як «крохмальна патока»;
  • Калорійність 380 ккал/100 г;
  • Добре розчиняеться у рідинах будь-якої температури;
  • Має хороші плинні властивості;
  • Підвищує в'язкість, згущує та виступає як емульгатор;
  • Може ефективно замінити жир у виробах;
  • Гальмує зміна кольору продукції на сірий при термообробці;
  • Сприяє склеюванню харчових продуктів;
  • Може бути носієм для харчових підсолоджувачів, ароматизаторів, барвників та наповнювачів;
  • Знижує точку замерзання та уповільнює процеси кристалізації;
  • Зменшує солодкість та калорійність виробів;
  • Збільшує термін зберігання, розчинність та розсипчастість сухих сумішей;
  • Поліпшує форму та зовнішню привабливість страв;
  • створює бар'єр для кисню, продовжуючи свіжість фруктів при нанесенні на них;
  • Використовується для виробництва ковбас, випічки, молочних та кондитерських виробів, напоїв, соусів, приправ, напівфабрикатів, морозива, спортивного, дитячого та дієтичного харчування.

Склад

Мальтодекстрін:

  • Глюкоза (декстроза) є основним постачальником енергії всім процесів життєдіяльності. Вона необхідна для обмінних процесів, ефективної роботи мозку, м'язів та внутрішніх органів. Перетворюється печінкою на глікоген на випадки підвищених навантажень і голоду;
  • Мальтоза (солодовий цукор) включає безліч вітамінів, амінокислот і мікроелементів. Завдяки цьому швидко засвоюється і корисніше сахарози і фруктози в якості джерела енергії;
  • Декстрин покращує моторику кишечника, апетит, сприяє виведенню токсинів, приведенню до норми рівнів холестерину та глюкози в крові;
  • Мальтотріозу (мальтодекстроза) завдяки високому глікемічному індексу (швидкому засвоєнню) та низькій швидкості розщеплення, швидко та тривало забезпечує організм енергією.

У спортивному харчуванні важливо не тільки швидко заповнити енергетичні витрати, а й забезпечити тривале постачання організму енергією. Це важливо для подолання важких фізичних, емоційних, розумових навантажень та якнайшвидшого якісного відновлення після них. Щоб купити мальтодекстрин від ТМ «Смаколиця» (оптом чи вроздріб) для підкорення сердець спортсменів через шлунок, клацніть СЮДИ.

Застосування

  • Ковбаси;
  • Хлібобулочні, молочні та кондитерські вироби;
  • Соуси;
  • Приправи;
  • Напівфабрикати;
  • Морозиво;
  • Дієтичне, спортивне та дитяче харчування;
  • Напої;
  • Для захисту фруктів від окиснення.

Бажаєте приготувати незвичайний десерт? Тоді ось Вам рецепт полуничного крему-супу з шоколадним снігом!

Інгредієнти:

  • - полуниця – 250 г;
  • - вода – 200 мл;
  • - виноградний сік - 50 мл;
  • - цукрова пудра – 4 ст.
  • - мальтодекстрин – 2 ст.
  • - шоколад – 15 г;
  • - апельсин – 1 шт;
  • - м'ята свіжа – 1 гілочка;

Спосіб приготування:

  1. Промийте апельсин, очистіть його від шкірки і наріжте тонкими смужками;
  2. Видавіть в блендер сік із апельсина, влийте виноградний, додайте 200 г полуниці та 1 ст.л. пудри. Пробийте фруктову масу;
  3. Залийте апельсинову цедру водою, досипте 3 ст. пудри та закип'ятіть до повного випарювання рідини;
  4. Розтопіть шоколад на водяній бані та додайте до нього мальтодекстрин. Ретельно перемішайте;
  5. Суп слід подавати у креманках, попередньо прикрасивши свіжими ягодами, листочками м'яти, цукатами та присипавши шоколадним снігом;

Смачного!

Хочете знизити відсоток жиру в морозиві та точку замерзання? Для досягнення одразу обох цілей достатньо замінити жир у рецепті на крохмальну патоку. А придбати мальтодекстрин від ТМ «Smakolica» Ви можете оптом або в роздріб ТУТ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кривому Розі, Ужгороду та інших регіонах. Хочете забрати самі? За попередньою домовленістю, працює точка самовивезення в місті Запоріжжі за адресою вулиця Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner