Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
85 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Суперфуд

Суперфуд являє собою низькокалорійну їжу рослинного походження з рекордно високим вмістом амінокислот, вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Це фрукти, водорості, ягоди, гриби, насіння, горіхи, коріння і листя, що вживаються у свіжому, висушеному, подрібненому і рідкому вигляді. Приміром, усього 20 ягід звичної для нас чорної смородини, з'їдених зранку, забезпечать організм денною нормою аскорбінової кислоти (вітаміну С). Під назвою, що перекладається як "суперхарчування", зібрано продукти харчування з усіх куточків земної кулі, які завоювали і продовжують набирати популярність у всьому світі у людей абсолютно різних культур, професій, достатку і соціального статусу.

У складі водорості спіруліни налічується понад 2000 корисних речовин! Це справжній рекордсмен рослинного світу за кількістю легкозасвоюваних рослинного білка, вітамінів групи В, мікро- і макроелементів. Купити спіруліну мелену від ТМ "Smakolica" для сольного вживання та як компонент інших страв Ви можете оптом і в роздріб ТУТ.

Опис

  • Рослинні дари природи з низьким вмістом калорій і надзвичайно високою концентрацією корисних амінокислот, ферментів, вітамінів, мікро- та макроелементів;
  • За такі унікальні властивості й отримали загальну назву "суперфуд", "суперхарч";
  • Являють собою водорості, ягоди, фрукти, листя, насіння, горіхи, гриби та коріння;
  • Мають свіжий, висушений, подрібнений і рідкий вигляд;
  • Кожен із продуктів має багатовікову історію вживання в їжу;
  • Географія зростання охоплює всі континенти, острови і водойми планети;
  • Популярна в усіх країнах світу як серед світових лідерів, громадських діячів, так і звичайних громадян;
  • Слугує повноцінною заміною їжі тваринного походження;
  • Вживається як окремо, так і в складі інших страв;
  • Відмінно поєднується з іншими органічними продуктами;
  • Підходить для ЗСЖ, веганського та вегетаріанського харчування;
  • Може використовуватися у складі дієт під час профілактики та лікування різних захворювань;
  • Продаються під гаслом "Живи довше, виглядай молодше, почувайся краще!".

Склад

  • Олія кокосова підходить для приготування гарячих страв, хлібобулочних, кондитерських виробів і фритюру;
  • Олія оливкова ідеальна для заправки салатів, обсмажування м'яса та овочів, а також як інгредієнт соусів;
  • Спіруліна і хлорела додається в смузі, салати, напої, випічку, пудинги, желе, закуски і супи;
  • Гуарана мелена заварюється як кава і входить до складу енергетиків, шоколаду;
  • Чай зелений мелений (матча) можна застосовувати для опудрювання кондитерських виробів, зустріти в складі випічки, напоїв, морозива, соусів і панакоти;
  • Пилок квітковий гарний у складі салатів, випічки та напоїв;
  • Шпинат додають у м'ясні, перші та другі страви, салати, бутерброди, смузі та випічку;
  • Броколі чудово проявляє себе як елемент декору, смузі, салатів, гарнірів;
  • Спаржа зелена (аспарагус) зустрічається як гарнір та інгредієнт овочевих, перших страв, салатів;
  • Кіноа підійде для приготування каш, супів, дієтичних салатів і закусок;
  • Чіа додають у пудинги, салати, омлети, макарони, сир, кондитерські вироби, овочеві, м'ясні та рибні страви;
  • Псиліум здатний повноцінно замінити пшеничне борошно і курячі яйця в кулінарному творінні;
  • Клітковину насіння льону додають у перші, другі, десертні страви та хлібобулочні вироби;
  • Клітковина конопель потрібна для приготування рослинного молочка, білково-вітамінних коктейлів і може слугувати добавкою до каш, супів, салатів, соусів, гарнірів і випічки;
  • Клітковина гарбуза чудово доповнить перші та другі страви, гарніри, десерти, салати, соуси, хлібобулочні та кондитерські вироби;
  • Ісландський мох можна включати до складу желе, пастили, закусок, хлібної продукції та квасу;
  • Гриб чага використовується для приготування поживних напоїв;
  • Ягоди годжі підходять для приготування каш, десертів, салатів, хлібобулочних і кондитерських виробів;
  • Обліпиху, чорницю і чорну смородину додають у випічку, напої, варення, желе, смузі, салати, соуси.

Хочете отримати заряд бадьорості, не використовуючи традиційний чай або каву? Вам допоможе набагато потужніший природний засіб у вигляді порошку з плодів гуарани. Адже він містить у рази більше кофеїну, ніж кавові зерна, і збалансований антиоксидантами на рівні зеленого чаю. А замовити гуарану мелену від ТМ "Смаколиця" можна оптом і вроздріб просто ТУТ.

Застосування

  • Перші та другі страви;
  • Гарніри;
  • Хлібобулочна продукція;
  • Салати;
  • Десерти;
  • Соуси;
  • Кондитерські вироби;
  • Поживні суміші (смузі);
  • Напої.

Один із рецептів хліба з гуараною:

Інгредієнти:

  • - молоко сухе знежирене - 1 ст.л.;
  • - вода - 250 мл;
  • - стевія мелена - 1 г;
  • - дріжджі сухі - півтора г;
  • - борошно рисове - 120 г;
  • - борошно соргове - 40 г;
  • - крохмаль картопляний - 1 склянка;
  • - борошно тапіокове - половина склянки;
  • - клітковина насіння льону - половина склянки;
  • - камедь ксантанова - 200 г;
  • - гуарана мелена - 200 г;
  • - цукрова пудра - 2 ст.л.;
  • - яєчний порошок (меланж) - 30 г;
  • - олія сафлорова - 3 ст.л.;
  • - сік лимонний - 2 ч.л.;
  • - мед - 2 ст.л.;
  • - яблуко - 1 шт;

Спосіб приготування:

  1. Розведіть молоко в теплій воді та залиште на 15 хв;
  2. Додайте стевію, дріжджі, розмішайте і залиште ще на 15 хв у теплому місці;
  3. Промийте яблуко, очистіть його від шкірки і нутрощів, натріть на дрібній тертці 1 ст.л. пюре, а решту можете з'їсти;
  4. Змішайте камедь, гуарану, клітковину, крохмаль, просіяне через сито борошно 3 видів, пудру, меланж, мед, сік, олію і пюре;
  5. Додайте дріжджі, що підійшли, і вимішайте міксером на високій швидкості 4 хв;
  6. Застеліть форму пергаментом і залийте в неї тісто. Залиште в теплому місці на 1 годину;
  7. Випікайте в попередньо нагрітій до 180 0С духовці 40 хв;

Смачного!

Для освоєння рецептів необхідно бути максимально готовим. Підготувати ж запас інгредієнтів можна навіть не виходячи з дому (офісу). Зокрема, придбати гуарану мелену від ТМ "Smakolica" гуртом і вроздріб досить легко за цим ПОСИЛАННЯМ.
 

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Тернополю, Одесі, Чернігову, Житомиру, Сумам та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу в місті Запоріжжя, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні дні з 9 до 17.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner