Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
93 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик

Цитрусовий пектин

Цитрусовий пектин (Е440) є головним інгредієнтом для приготування мармеладу, желе та повидла, де забезпечує необхідну консистенцію, а також посилює смак та аромат продукту. Збільшує термін придатності джемів і консервів, роблячи їх більш стабільними та довговічними завдяки властивостям зв'язувати воду і створювати гелеподібну масу, що запобігає процесам руйнування. Він додається до фаршу для покращення текстури та зв'язування інгредієнтів, роблячи ковбасні вироби більш соковитими та м'якими. Також застосовується для надання потрібної текстури та підвищення в'язкості йогуртів, кефіру та сиру. Не містить тваринних продуктів і є ідеальним інгредієнтом для веганів та вегетаріанців.

Чи готовите маршмеллоу? Тоді для надання необхідної консистенції Вам знадобиться загусник з тягучими властивостями. Купити цитрусовий пектин оптом та в роздріб від ТМ «Smakolica» для створення стійкої до приминання та розтягування білої маси Ви можете прямо ТУТ.

Опис

  • Являє собою порошок рослинного походження;
  • Для отримання біло-сірої сипучої речовини використовують плоди апельсинів;
  • Калорійність рівна 52 ккал/100 г;
  • Енергетична цінність становить 218 кДж/100 г;
  • При контакті з водою активно вбирає вологу, збільшуючись в обсязі і лише потім розчиняючись - цю властивість використовують при дієтах, спрямованих на зменшення ваги;
  • Погано розчинний у спирті та інших органічних рідинах;
  • Зв'язує воду та утворює гелеподібну масу;
  • Стабілізує текстуру та покращує консистенцію йогуртів, кефіру, сиру, соусів, морозива, мармеладу, желе, повидла, ковбасних виробів, консервів;
  • Зв'язує та виводить з організму токсини;
  • Поліпшує засвоєння кальцію;
  • Має протизапальний ефект;
  • Є рослинним замінником желатину.

Склад

Е440 являє собою розчинні харчові волокна, які:

  • Визначають влагопоглащаючі та загущаючі властивості;
  • Зв'язують та виводять з організму шкідливі речовини та надлишковий холестерин;
  • Нормалізують стілець та метаболізм;
  • Обволікають стінки кишечника;
  • Пригнічують шкідливу мікробіоту та допомагають розвитку корисної;
  • Потрапляючи в шлунок, активно вбирають воду та збільшуються в обсязі, що викликає швидке відчуття насичення та допомагає скоротити добову калорійність їжі.
  • Розчинна клітковина також відноситься до полісахаридів рослин, які, у свою чергу:
  • Активно борються із запаленнями, шкідливим впливом вільних радикалів та радіації;
  • Активізують імунітет, кровотворення та регенерацію.

Суп вийшов рідше, ніж хочеться? Використовуйте природний загусник! А щоб замовити цитрусовий пектин оптом чи вроздріб від ТМ «Смаколиця», клацніть за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

Харчова промисловість використовує Е440 в якості загусника, освітлювача, стабілізатора, сполучного і вологоутримуючого компонента:

  • Супах;
  • Ковбасні вироби;
  • Консервації;
  • Кисломолочної продукції;
  • Кетчупах, соусах та майонезах;
  • Дитяче та дієтичне харчування;
  • Морозиво;
  • Джем, повидле і варення;
  • Для створення харчових оболонок.

Хочеться чогось освіжаюче прохолодного та солодкого? Ловіть рецепт простої основи морозива, в яку сміливо можете додавати горіхи, фрукти та інші інгредієнти на будь-який смак або є в чистому вигляді.

Інгредієнти:

  • - вершки – 2 склянки;
  • - молоко – 1 склянка;
  • - цукор - ¾ склянки;
  • - цитрусовий пектин – 1 ч. л.;
  • - ваніль – 1 ст.л.;

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в каструлі молоко, вершки та цукор. Поставте на середній вогонь і розмішуйте, поки|доки| цукор повністю не розчиниться;
  2. Додайте пектин та продовжуйте помішувати до густої однорідності;
  3. Зніміть з вогню та додайте ваніль. Ретельно перемішайте;
  4. Охолодіть суміш до кімнатної температури та відправте в холодильник на 2 години;
  5. Перелийте у вафельні стаканчики та заморозьте;

Смачного!

А для приготування джему, наприклад, важливо досягти консистенції гелю. Для цього застосовують харчові загусники. Купити цитрусовий пектин оптом або в роздріб від ТМ «Smakolica» Ви можете просто натиснути СЮДИ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (у Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу, Херсон, Житомир та інші регіони). За попередньою домовленістю працює точка самовивезення замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner