Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
85 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик
Лавровий лист сушений мелений 120 г
влево
  • Лавровий лист сушений мелений 120 г, фото 2
вправо

Лавровий лист сушений мелений 120 г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

99 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Лавровий лист сушений мелений 120 г
Лавровий лист сушений мелений 120 гГотово до відправки
99 ₴
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Опис
Інформація для замовлення

Лавровий лист мелений являє собою одну з головних приправ європейської кухні. Це висушене і подрібнене листя вічнозеленого благородного лавра. Завдяки процесу зневоднення усувається більшість гіркого смаку, при цьому зберігаються практично незмінними його ароматичні властивості. Завдяки чому він відмінно поєднується з першими, другими, м'ясними, рибними, грибними та овочевими стравами. Подрібнення дозволяє легко включати його в рецептуру соусів, маринадів, майонезів, заправок, паштетів та сумішей із різних спецій. У процесах квашення та консервації, він відіграє важливу роль запобігання розпаду, прогоркання та гниття. Підсилює апетит і допомагає переварити великі обсяги жирної та важкої їжі.

У рецепті холодця виявиться і ця пряність. Адже вона вигідно підкреслює смак та аромат м'яса, доповнюючи його нотками свіжої зелені. Купити лавровий лист мелений від ТМ «Smakolica» для ароматних страв оптом та в роздріб Ви завжди можете ТУТ.

Опис

  • Ціле листя зеленого кольору, без сторонніх плям і механічних пошкоджень промиваються, висушуються і подрібнюються на порошок;
  • У сухому вигляді втрачає значну частину гіркоти, зберігаючи характерний запах;
  • Має стійкий пряно-солодкий аромат;
  • Енергетична цінність складає 313 ккал/100 г;
  • Спецію додаються до страви для насичення його аромавкусовими та цілющими властивостями;
  • Перешкоджає окисленню, розпаду, росту грибків та гниття, що сприяє тривалому збереженню продукції;
  • Додається в перші, другі, м'ясні, овочеві вироби, соуси, квашення та консервацію;
  • Поліпшує апетит та травлення;
  • Завдяки багатству та збалансованості складу, надає оздоровчий ефект на всі органи тіла;
  • Підходить для веганського та вегетаріанського харчування;
  • З часів Стародавньої Греції має стійку асоціацію з тріумфом (лавровий вінок).

Закип'ятіть у 1 літрі води 1 ч.л. меленого лаврового листа та 10 горошин чорного перцю. Остудіть і процідіть. Отриманий настій краще підійде для додавання в м'ясний фарш, ніж звичайна вода. Спробуйте, переконайтеся самі і більше не повертайтеся до смачнішого. Замовити лавровий лист мелений від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб можна прямо ТУТ.

Склад

Висушений та подрібнений механічним способом лавровий лист:

  • Вітамін А (ретинол) забезпечує здоров'я очей, зростання кісток, нових клітин та омолодження організму;
  • Вітаміни групи В покращують настрої, функціонування клітин, нервової та серцево-судинної систем, сприяють зростанню м'язів та насиченню енергією;
  • Вітамін С (аскорбінова кислота) є потужним природним антиоксидантом;
  • Магній (Mg) благотворно позначається на зростанні кісткової тканини, нормалізації серцевого ритму, артеріального тиску, рівня глюкози в крові, знімає м'язові спазми та болючі відчуття в суглобах;
  • Марганець (Mn) покращує роботу нервової системи;
  • Кальцій (Ca) є основою кісткової тканини, бере участь у передачі нервових імпульсів, регуляції артеріального тиску і згортання крові;
  • Фосфор (P) потрібен для зростання кісток, вироблення енергії, роботи нервової системи та м'язів;
  • Натрій (Na) регулює рівень та розподіл рідини по організму;
  • Цинк (Zn) стимулює вироблення колагену та інсуліну;
  • Залізо (Fe) відповідає за кровотворення, кисневий та енергетичний обміни;
  • Селен (Se) сприяє виведенню з організму солей важких металів, нормалізує метаболізм, діяльність щитовидної залози, імунної системи, мозку, серця та судин;
  • Мідь (Cu) сприяє засвоєнню заліза, бореться із запаленнями, пом'якшує прояви аутоімунних захворювань, посилює дію антибіотиків та зміцнює імунітет;
  • Фітостерин знижує засвоюваність холестерину з їжі;
  • Камфора має антисептичні, місцевоподразнюючі, знеболювальні та протизапальні властивості;
  • Ліналоол активно бореться із запальними процесами;
  • Дубильні речовини є активними антиоксидантами;
  • Масляна кислота живить енергією ворсинки кишечника, захищає від раку та знімає запалення;
  • Оцтова кислота покращує травлення;
  • Мурашина кислота уповільнює процеси розпаду та гниття.

При приготуванні квашеної капусти додають моркву, сіль, перець чорний горошок і лавровий лист. Морква покращує колір та дає легку насолоду. Сіль сприяє виділенню капустяного соку. Перець і лавровий лист мають антибактеріальну, антисептичну та ароматичну дію. Придбати лавровий лист мелений від ТМ «Smakolica» оптом та в роздріб Ви можете вже ЗАРАЗ.

Застосування

  • Перші та другі страви;
  • Гарніри;
  • М'ясні, рибні, грибні та овочеві вироби;
  • Сирна та кисломолочна продукція;
  • Квашення, соління та консервація;
  • Соуси, майонези, маринади, заправки;
  • Ковбаси та паштети;
  • Компоненти для суміші спецій.

А ось Вам і вищезгаданий рецепт квашеної капусти:

Інгредієнти:

  • - капуста білокачанна – 2 шт. середнього розміру;
  • - морква різана/мелена – 2 шт/20 г;
  • - сіль – 1 ч. л.;
  • - перець чорний горошок – 10 горошин;
  • - лавровий листок – 1 ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Помийте і нашаткуйте капусту;
  2. Помістіть капусту у велику каструлю і додайте моркву (порізану чи молоту), лавровий лист та сіль;
  3. Добре розімніть руками, щоб перемішалися інгредієнти і капуста пустила якнайбільше соку;
  4. Утрамбуйте пом'яту капустяно-морквяну підсолену суміш у трилітровий сулія, додаючи перець рівномірно в міру засипання;
  5. Поставте сулію в широку тарілку (сюди стікатиме надлишок соку) і накрийте зверху марлею;
  6. Залишіть на три доби у теплому місці;
  7. Щодня протикайте капусту ножем (щоб випустити скупчені гази) і трамбуйте, щоб вона квасилася занурена в сік;
  8. Готову капусту зберігайте у холодильнику;
  9. Безпосередньо перед вживанням, насипте в тарілку і заправте олією;

Смачного!

Задумалися чого не вистачає вашому супу чи борщу? Можливо саме «переможну» прянощі від ТМ «Смаколиця». Замовити лавровий лист оптом і в роздріб можете за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформляйте покупки на нашому сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Харкову, Дніпру, Одесі, Львову, Кривому Розі, Черкасам, Чернівцям, Житомиру та в інші регіони країни. Бажаєте забрати самі? Не питання! Точка самовивезення, за попередньою домовленістю, чекає на Вас у місті Запоріжжі за адресою вулиця Каховська, 44.

  • Ціна: 99 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner