Цукрова пудра - Кондитерська 1кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
57 ₴
Показати оптові ціниЦукрова (кондитерська) пудра є механічно подрібненим у найдрібнішу фракцію буряковим цукром. Такий вид дає змогу істотно підвищити швидкість розчинення і засвоєння, а також дає білосніжний ефект посипання за рахунок багаторазового заломлення світла в прозорих, по суті, солодких кристаликах. Її використовують як елемент їстівного декору кондитерських, десертних, хлібобулочних виробів і фруктових нарізок, заміну звичайного цукру, для підсушування і знежирення поверхні, зниження кислотності, згущення, карамелізації та захисту від обвітрювання продукції. Зокрема, якщо замінити нею цукор у тісті, то випічка вийде ніжнішою і розсипчастою.
Як знизити кислотність, трохи загустити і, водночас, підсолодити натуральний сік? Додайте в нього кондитерську пудру. Вона здатна впоратися з усіма трьома завданнями одночасно. Замовити ж цукрову пудру від ТМ "Smakolica" Ви можете оптом чи в роздріб ТУТ.
Опис
- Солодкий білий порошок з нейтральним запахом;
- Моментально розчиняється в рідинах;
- Отримують шляхом механічного подрібнення бурякового цукру;
- Його ще називають "кондитерською пудрою";
- Калорійність дорівнює 399 ккал/100 г;
- Замінює цукор при додаванні до холодних сумішей для повного і рівномірного розчинення;
- Швидко відновлює і підтримує енергетичні запаси;
- При додаванні в тісто, сприяє ніжності і розсипчастості випічки;
- Служить елементом їстівного декору для фруктових нарізок, хлібобулочних, десертних і кондитерських виробів;
- Добре вбирає вологу і жир (може використовуватися для підсушування і знежирення поверхні виробів);
- Запобігає обвітрюванню, надовго зберігаючи свіжість випічки та фруктових нарізок;
- Складається з натуральних компонентів рослинного походження і тому підходить для дитячого, веганського і вегетаріанського харчування;
- Не викликає алергічних і побічних реакцій;
- Містить 2 % кукурудзяного крохмалю для запобігання злежуванню й утворенню грудок.
Склад
- Цукор буряковий складається з сахарози, яка під час потрапляння в організм швидко розщеплюється (легкозасвоювана) на глюкозу і фруктозу. За рахунок цього забезпечує як швидке заповнення енерговитрат, так і тривале живлення тіла енергією. У пудрі є основою, яка дарує красиву білизну і солодкість;
- Крохмаль кукурудзяний відіграє роль антизлежувального компонента для запобігання утворенню грудок. При додаванні в тісто, допомагає випічці бути більш повітряною і ніжною.
Слід пам'ятати, що кондитерська пудра, як і цукор, плавиться від високих температур. Тому, перш ніж прикрашати свіжу випічку, слід її трохи охолодити. Інакше Ви отримаєте прозору глазур, замість білосніжної посипки. Для зберігання білосніжності і розсипчастості Ви можете купити цукрову пудру термостабільну оптом і в роздріб від ТМ "Смаколиця" прямо за цим ПОСИЛАННЯМ.
Застосування
- Кекси;
- Пончики;
- Рахат-лукум;
- Зефір;
- Суфле;
- Тістечка;
- Торти;
- Булочки;
- Пироги;
- Печиво;
- Фруктові салати;
- Смузі;
- Сік.
Рецепт торта-кексу "Зебра" для захоплених поглядів малечі і дорослих:
Інгредієнти:
- - борошно пшеничне - 300 г;
- - цукрова пудра - 200 г;
- - сметана - 400 г;
- - яєчний порошок (меланж) - 30 г;
- - масло вершкове - 30 г;
- - какао порошок - 3 ст.л.;
- - розпушувач - 12 г;
- - сіль - на кінчику ч.л.;
- - ваніль - на кінчику ч.л.;
Спосіб приготування:
- Просійте через сито в миску борошно, додайте сіль, ваніль, розпушувач і перемішайте;
- Змішайте меланж, розтоплене масло, сметану і цукрову пудру;
- Об'єднайте дві суміші в одну і ретельно (до однорідності) перемішайте;
- Розділіть тісто на дві рівні частини і в одну з них вмішайте какао;
- Застеліть форму для випічки пергаментом і змастіть маслом;
- У центр форми викладайте по черзі по столовій ложці кожної з частин тіста;
- Тісто буде розтікатися по всій формі і на ваших очах формуватиме смуги;
- За допомогою ножа або зубочистки розділіть верхній шар на 4, 8, 16 рівних частин, просто провівши по поверхні;
- Помістіть форму в попередньо розігріту до 200 0С духовку на півгодини;
Смачного!
У цьому рецепті ми використовуємо пудру зовсім не для декору (торт сам по собі виходить красивим), а як заміну цукру (для більшої ніжності виробу). Щоб придбати цукрову пудру оптом і в роздріб від ТМ "Smakolica", натискайте СЮДИ.
Контакти
Оформлюйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кропивницькому, Тернополю, Чернівцям та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу в місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні дні з 9 до 17 години.
- Ціна: 57 ₴