Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків
+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик
Преміум якістьЦукрова пудра термостабільна 10 кг

Цукрова пудра термостабільна 10 кг

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

2 500 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Цукрова пудра термостабільна 10 кг
Цукрова пудра термостабільна 10 кгГотово до відправки
2 500 ₴
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Опис
Інформація для замовлення

Цукрова (кондитерська) пудра термостабільна є подрібненою до порошкоподібного стану сумішшю бурякового цукру, кукурудзяного крохмалю, какао-масла і каоліну. Служить елементом їстівного декору для кондитерських, хлібобулочних виробів і фруктових салатів. Не тане під впливом високих температур і рідин, залишаючись білосніжною. Зберігає свіжість випічки і фруктових нарізок, не даючи їм обвітритися. Не береться грудками і не злежується, покращує смак і регулює кислотність страв.

Прикрасити зовнішній вигляд фруктового салату і надовго зберегти його свіжим допоможе кондитерська пудра. А для уникнення розчинення і злипання, необхідно вибрати стійкий до впливу вологи варіант. Замовити цукрову пудру термостабільну від ТМ "Смаколиця" Ви легко можете оптом чи в роздріб ТУТ.

Опис

  • Суха, сипуча речовина білого кольору і з солодким смаком;
  • Калорійність становить 463 ккал/100 г;
  • Енергетична цінність дорівнює 1937 кДж/100 г;
  • Не береться грудками, не злежується;
  • Стійка до високих температур і вологи;
  • Зберігає білосніжний колір і сипучість;
  • Швидко піднімає рівень глюкози в крові;
  • В 1 ч.л. з гіркою входить 10 г пудри, і 7 г без неї;
  • В 1 ст.л.: 25 г - з гіркою, 20 г - без;
  • Вміст 1 гранованої склянки без гірки дорівнює 180 г пудри;
  • Знижує кислотність продукції;
  • Допомагає захистити вироби від обвітрювання і втрати рідини (продовжити свіжість);
  • Покращує смак;
  • Слугує елементом декору для випічки, кондитерських виробів і фруктових нарізок.

Склад

  • Цукрова пудра є основою, джерелом солодкого смаку та енергії;
  • Крохмаль кукурудзяний відіграє роль антизлежувального компонента для запобігання утворення грудок;
  • Какао-масло змішує всі компоненти в єдине ціле, наділяє пудру термо- і вологостійкими властивостями;
  • Каолін харчовий (біла глина) збільшує термін придатності пудри за рахунок утримання її від злежання і утворення грудок.

Солодкі вироби, які тануть у роті, а не в руках і на сонячному світлі - це бажання всіх кондитерів світу. Тому для збереження зовнішнього вигляду і форми, звичним солодощам додають волого- і термостійкі властивості, не порушуючи їхньої натуральності. Щоб купити цукрову пудру термостабільну від ТМ "Smakolica" оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

  • Свіжа випічка;
  • Гарячі десерти;
  • Фруктові салати;
  • Щойно глазуровані торти.

Рецепт сирного кексу:

Інгредієнти:

  • - борошно пшеничне - 2 склянки;
  • - масло вершкове - 250 г;
  • - сир - 300 г;
  • - родзинки - 100 г;
  • - цукрова пудра - півтори склянки;
  • - цукрова пудра термостабільна - половина склянки;
  • - лимон - 1 шт;
  • - журавлинний сік - 3 ст.л.;
  • - яєчний порошок (меланж) - 40 г;
  • - сода харчова - ¾ ч.л.;
  • - сіль - чверть ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Збийте масло з 1 склянкою звичайної цукрової пудри;
  2. Промийте лимон і родзинки;
  3. Очистіть шкірку з лимона і подрібніть її ножем або через м'ясорубку. Вийде цедра;
  4. Додати меланж, лимонну цедру, вичавлений з лимона сік, родзинки, пропущений через м'ясорубку сир, сіль, соду і просіяне через сито борошно;
  5. Ретельно вимісіть тісто і розмістіть у формі/ах застеленій пергаментом. Наповніть форму/и приблизно наполовину;
  6. Помістіть її/їх у попередньо розігріту до 160 0С духовку на півгодини;
  7. Змішайте журавлинний сік із половиною склянки звичайної пудри, нанесіть глазур на кекси і присипте термостабільною пудрою;

Смачного!

В цьому рецепті стійкий до температурного впливу порошок використано відразу ж, на ще не загуслу глазур, з метою спікання з нею. Таким чином пудра не розпорошується при нарізанні на шматочки. Придбати цукрову пудру термостабільну оптом і в роздріб від ТМ "Смаколиця" Ви можете прямо ЗАРАЗ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Львову, Дніпру, Херсону, Одесі, Кривому Рогу, Ужгороду, Миколаєву та в інші регіони. Хочете забрати самі?! Попередньо домовтеся і відвідайте точку самовивозу в місті Запоріжжі, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні з 9 до 17.

  • Ціна: 2 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner