Розпушувач для тіста (пекарський порошок) 200г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
75 ₴
Показати оптові ціниРозпушувач для тіста (пекарський порошок) від ТМ "Smakolica" дарує випічці пишну, повітряну і пористу структуру. Це відбувається завдяки властивості виділяти вуглекислий газ у процесі приготування. Саме газ забезпечує бажаний результат, сприяючи рівномірному пропіканню, збільшуючи об'єм і привабливість виробу. Пекарський порошок містить виключно натуральні компоненти, що забезпечує його безпеку для всіх категорій споживачів. Адже він не тільки не викликає алергії та побічних реакцій, економно витрачається, покращує смак і запах, але ще й ніяк не впливає на калорійність виробу.
Шеф-кухар із зіркою Michelin, Марсель Равін, радить купити розпушувач тіста (оптом чи в роздріб) для легкості та радості як у приготуванні страв, так і під час їх споживання. Адже завжди приємно, коли радість від аромату і рум'яних бочків випічки, доповнюється вишуканим смаком, припливом ендорфінів, енергії та відсутністю важкості в шлунку.
Опис
- Порошок дрібної фракції;
- Його ще називають "пекарським порошком";
- Багатокомпонентний органічний розпушувач;
- Має білий колір, нейтральний смак і запах;
- Використовується в рецептах здобного, бісквітного, заварного, пісочного і тіста для приготування млинців;
- Збільшує обсяг продукції;
- Забезпечує рівномірне пропікання;
- Покращує структуру, колір, тактильні характеристики і засвоюваність виробів;
- Не впливає на калорійність випічки;
- Не змінює аромат і смак, а виділяє наявні;
- Економічний за вартістю і витратою;
- Складається виключно з натуральних інгредієнтів;
- Позбавлений токсичного, побічного та алергічного впливу.
Склад
- Кукурудзяний і картопляний крохмаль служить наповнювачем і виділяє в процесі випікання вуглекислий газ. Це робить вироби пористими, ніжними та м'якими.
- Харчова сода (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) при нагріванні насичує тісто вуглекислим газом і надає випічці красивий золотисто-жовтий відтінок;
- Лимонна кислота грає роль каталізатора повного розщеплення соди та регулятора кислотності. Це є необхідною умовою покращення смакових характеристик продукції;
- Винний камінь є природним розпушувачем та стабілізатором, який забезпечує випіканню пористу структуру та приємний смак;
- Камедь гуарова ефективно утримує вологу, запобігаючи висиханню та фарбуванню тіста та хлібобулочних виробів, зміцнює клейкі властивості, що сприяє більшій пористості;
- Борошно пшеничне виступає у ролі медіатора. Вона вбирає вологу і не дає соді увійти в реакцію раніше часу.
Багато печете? Тоді Вам потрібні тільки якісні інгредієнти та надійні помічники! Замовити розпушувач тіста від ТМ "Смаколиця" в будь-яких кількостях (оптом чи в роздріб) і без посередників можна ТУТ.
Застосування
- Зберігати розпушувач варто в харчовому пластику, скляній або керамічній тарі, так як при контакті з залізом запускається реакція і втрачаються розпушувальні властивості;
- Фальстарт буде і при зберіганні в умовах аномально високих температур (понад 60 °С);
- Контакт з рідинами до моменту використання, так само призводить до непридатності;
- Додавати речовину слід прямо в борошно;
- Лимонна кислота, винний камінь у складі роблять необов'язковою присутність у суміші інших кислих продуктів.
Спосіб застосування:
Один з рецептів шарлотки
Інгредієнти:
- яєчний порошок (меланж) - 30 г;
- вода - 90 мл;
- масло вершкове - 20 г;
- молоко сухе незбиране - 1 ч.л.;
- цукрова пудра - 1 склянка;
- борошно пшеничне - 1 склянка;
- розпушувач - 1 ч.л.;
- яблука - 2 шт;
- кориця мелена - 1 ч.л.;
Спосіб приготування:
- Молоко розведіть теплою водою і дайте настоятися 15 хв, а потім додайте меланж і пудру. Перемішайте;
- До отриманої суміші додайте просіяне через сито борошно, розпушувач і перемішайте до однорідності;
- Промийте яблука, очистіть від шкірки і нутрощів, наріжте маленькими шматочками і викладіть у форму, змащену вершковим маслом;
- Зверху рівномірно посипте корицею;
- Залийте яблука тістом;
- Помістіть у духовку, прогріту до 180 °С, на півгодини;
Смачного!
Подобається золотистий колір хлібобулочних виробів? Тоді трохи старання, терпіння і пекарського порошку має вистачити. Придбати розпушувач тіста від ТМ "Smakolica" для освоєння нових рецептів можна оптом чи в роздріб вже ЗАРАЗ.
Контакти
Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Рівного, Луцька та інших регіонів). За попередньою домовленістю, у будні з 9 до 17, працює точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 200 г |
- Ціна: 75 ₴