Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик
Альгінат натрію 250г

Альгінат натрію 250г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

330 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Альгінат натрію 250г
Альгінат натрію 250гГотово до відправки
330 ₴
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Опис
Інформація для замовлення

Альгінат натрію (Е401) є полісахаридом рослинного походження. Його особливість полягає у здатності створювати незворотній гель після взаємодії з рідиною. В силу швидкого вбирання та надійного утримання вологи допомагає продуктам харчування довго зберігати свіжість. Завдяки унікальним властивостям швидко загущує, утримує вологу, сприяє засвоєнню корисних речовин і виведенню токсинів, покращує мікроциркуляцію, прискорює загоєння ран, тріщин і післяопераційних рубців. При попаданні в організм не перетравлюється і повністю виводиться, принагідно захопивши з собою радіонукліди та солі важких металів, регулює кислотність шлункового соку.

Провідні азіатські нутриціологи рекомендують замовити альгінат натрію (оптом або в роздріб) для надання їжі однорідності та густоти консистенції. Ці властивості особливо стануть вам у пригоді для приготування йогуртів з різними добавками.

Опис

  • Полісахарид у вигляді сухого порошку;
  • Видобувається з бурих водоростей;
  • У складі харчових продуктів позначається як харчова добавка Е401;
  • Колір білий чи бежевий;
  • Смак та запах відсутні;
  • При контакті з рідиною утворює гель не схильний до розрідження і розчинення;
  • Забезпечує альгінатної ікри та харчових плівок швидке застигання та непроникність;
  • Регулює в'язкість емульсій;
  • Добре вбирає та утримує вологу;
  • Економен – надання необхідних властивостей необхідно близько 1% порошку від загальної маси продукції;
  • Виводить з організму токсини, радіонукліди та солі важких металів;
  • регулює кислотність шлункового соку;
  • Прискорює регенерацію;
  • Покращує засвоєння корисних речовин та міжклітинний обмін;
  • Не має алергенних властивостей;
  • У всьому світі визнаний безпечним для застосування внутрішньо та зовнішньо.

Склад

Продукт являє собою органічну натрієву сіль альгінової кислоти (C6H7O6Na)n:

  • Полісахариди рослинного походження мають протизапальні, ранозагоювальні, антиоксидантні та протирадіаційні властивості, стимулюють кровотворення та зміцнюють імунітет;
  • Альгінова кислота виводить з організму іони важких металів, покращує діяльність серцево-судинної системи та запобігає набору зайвих кілограмів;
  • Натрій підвищує засвоєння вуглеводів, регулює водний та кислотно-лужний баланси в організмі, бере участь у передачі нервових імпульсів.

Соус на святковому столі швидко обвітрюється, вже не радіючи первозданним смаком та ароматом? Вихід є – можна купити альгінат натрію від ТМ «Смаколиця» для додавання до складу прямо ТУТ.

Застосування

  • М'ясні, рибні та овочеві страви;
  • Ковбаси;
  • Консерви;
  • Салати;
  • Кондитерські вироби;
  • Морозиво;
  • Десерти;
  • Напої.

Корисні нюанси:

  • Частка альгінату у продукті при сферифікації має бути у межах 0,5-1%;
  • Для загущення, емульгування та стабілізації допускається до 1,5%;
  • Гелеутворення не відбудеться за підвищеної кислотності виробу;
  • Рівень кислоти не впливає на процес зворотної сферифікації (мембрана утворюється навколо їстівної вологи, яка не загущає саму рідину);
  • Діє в алкогольному середовищі міцністю до 50 об.;
  • При взаємодії із кальцієм утворює гель;
  • Для прямої сферифікації підходить хлорид кальцію (Е509);
  • При зворотній сферифікації краще використовувати лактат кальцію (Е327);
  • Для досягнення оптимального смаку використовуйте глюконат кальцію;
  • Концентрація альгінату та кальцію у розчині безпосередньо впливає на твердість гелю;
  • Швидкість розчинення рідини залежить від її температури;
  • Процес розчинення пришвидшується з додаванням цукру;
  • Для усунення бульбашок повітря із розчину, помістіть суміш у холодильник на 2-3 години або пропустіть через вакуум-машину.

Чим здивувати гостей? Таке питання завжди виникає в голові домогосподарок. Оригінальним засобом, що завжди спрацьовує, буде альгінатна ікра, що дозволяє здивувати гостей і домочадців несподіваним кольором і смаком ідеальних сфер. Для цього необхідно вже зараз придбати альгінат натрію від ТМ «Smakolica» (оптом або в роздріб), терпіння і фантазія.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Харкову, Дніпру, Одесі, Львову, Полтаві, Чернівцям та в інші регіони країни. Точка самовивезення в місті Запоріжжі розташована за адресою вулиця Каховська, 44.

  • Ціна: 330 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner