Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
60 відгуків
+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик
Помадка-глазур білкова 250 г

Помадка-глазур білкова 250 г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

65 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Помадка-глазур білкова 250 г
Помадка-глазур білкова 250 гГотово до відправки
65 ₴
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суха суміш для приготування помадки від ТМ «Смаколиця» представляє собою порошок, який легко розчинний у воді та набуває швидко застигаючої пластичної консистенції. Має білу, ніжну текстуру, тривалий час зберігання і слугує декором та фоном для іншого декору з чудовими утримуючими властивостями. Використовується для прикрашання свіжих хлібобулочних виробів, заварних тістечок, тортів та інших насолод. Може бути повторно розігріта в мікрохвильовій печі або на водяній бані для розрідження й нанесення на продукцію. Складається виключно з натуральних компонентів. Чудово поєднується з харчовими барвниками та ароматизаторами.

У разі масового виробництва товару час стає одним з найбільш дорогих інгредієнтів. Тому, природно подбати про його економію. А купити суху суміш для приготування білкової глазурі без зайвих витрат грошей і часу Ви можете  в роздріб та оптом прямо ТУТ.

Опис

  • Порошок для швидкого розчинення в гарячій воді;
  • Гарантує однорідність і пластичність гладкої маси;
  • Швидко застигає в ніжну білу глазур й не тече від спеки;
  • Заощаджує час на приготування їстівних прикрас для випічки та кондитерських виробів;
  • Завдяки своїй густоті і швидкому висиханню, чудово утримує інші елементи декору;
  • Допускається повторне розігрівання на водяній бані або в мікрохвильовій печі, для надання рідкого стану вже приготованої, але ще не використаної помадки;
  • Може зберігати всі свої властивості впродовж півтора року під час зберігання в сухому, прохолодному та захищеному від прямих сонячних променів місці;
  • Легко сумісний із харчовими ароматизаторами та барвниками;
  • Виготовляється тільки з природних інгредієнтів.

Склад

  • Цукрова пудра слугує солодкою основою й легко перетворюється на глазур;
  • Сухий яєчний білок (альбумін харчовий) є протеїновою основою, що забезпечує білосніжність помадки;
  • Крохмаль кукурудзяний запобігає злежуванню та грудкуванню суміші;
  • Ваніль мелена надає помадці впізнаваний апетитний запах;
  • Подрібнена в порошок лимонна кислота слугує регулятором кислотності та привносить фруктові нотки.

Хочете прикрасити свіжу випічку святковою посипкою та не знаєте як зробити, щоб вона трималася на продукції? Для цього чудово підійде попереднє нанесення на поверхню виробу солодкої помадки, яка і слугуватиме липким фоном для іншого декору.  Замовити суху суміш для приготування білкової глазурі від ТМ «Smakolica» Ви можете оптом чи в роздріб ТУТ.

Застосування

  • Паски;
  • Кекси;
  • Тістечка;
  • Торти;
  • Печиво;
  • Пряники;
  • Пончики;
  • Цукерки.

Один з рецептів сирно-бананового брауні:

Інгредієнти:

  • цукрова пудра — 4 ст. л.;
  • чорний шоколад — 1 плитка;
  • олія вершкове — 50 г;
  • борошно пшеничне — 4 ст. л.;
  • сіль – чверть ч.л.;
  • сир — 200 г;
  • суха суміш для білкової глазурі — 2 ст. л.;
  • вода — 30 мл;
  • банани — 2 шт.;
  • яєчний порошок (меланж) — 20 г;

Спосіб приготування:

  1. Розпорошіть шоколад і олію на водяній бані;
  2. Додайте 10 г меланжу, пудру, сіль і просіяну через сито борошно. Перемішайте;
  3. У окрему миску двічі перетріть сир через сито, додайте банани, другу частину меланжу та розмішайте за допомогою блендера;
  4. Застеліть форму для випікання пергаментом і вилийте в неї половину шоколадного шару, а потім чергуйте тонкими шарами з сирною частиною;
  5. Розрівняйте ножем верхній шар для краси розводів;
  6. Відправте в попередньо нагріту до 175 0С духовку на пів години;
  7.  Извлеките брауни на тарелку и дайте остыть;
  8. Влийте окріп у суміш для глазурі та ретельно перемішайте;
  9. Остудіть до 55 0С і швидко нанесіть на виріб;

Смачного!

Не бійтеся експериментувати та вигадувати нові рецепти! У цьому вам допоможе широкий асортимент товарів від ТМ «Смаколиця». Щоб придбати суху суміш для приготування білкової глазурі оптом і в роздріб, просто переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києві, Львові, Дніпру, Івано-Франківську, Одесі, Хмельницькому, Полтаві, Рівно та в інші регіони. Хочете забрати самі?! За попередньою домовленістю, працює точка самостійного вивозу в місті Запоріжжя, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні дні з 9 до 17 годин.

Основні атрибути
КолірЧорний
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner