Пектин яблучний
- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
255 ₴
Показати оптові ціниПектин яблучний (Е440) являє собою рослинну комбінацію складних вуглеводів з розчинною клітковиною. Така комбінація наділяє речовину желе- і гелеутворювальними, загущувальними, освітлювальними, стабілізувальними, в'яжучими, склеювальними, вологопоглинальними, вологоутримувальними, цілющими властивостями, а також дає змогу створювати харчові оболонки. Підвищує засвоєння вітамінів, мінералів, поживних і лікарських речовин. Надає виробам природної в'язкості та подовжує їхню свіжість.
Необхідно надати мармеладу стійкої щільності, але Ви прихильник виключно рослинних інгредієнтів? Тоді чудовим варіантом буде натуральна харчова добавка Е440. І купити пектин яблучний від ТМ "Смаколиця" Ви завжди можете оптом чи в роздріб ТУТ.
Опис
- Має вигляд рудого порошку;
- Володіє нейтральними аромосмаковими властивостями, тим самим, не змінюючи відповідних фінальних характеристик виробу;
- Відмінно розчиняється у воді, спочатку набухаючи;
- Проявляє свої властивості тільки після кипіння, при охолодженні;
- Краще діє в кислому середовищі;
- Добре утримує вологу і довго зберігає свіжість продукції;
- Знижує глікемічний індекс продукції;
- Має освітлювальні властивості;
- Утворює гелеподібну речовину;
- Утримує вологу;
- Зв'язує різні елементи складу і стабілізує його;
- Є основою для капсул і харчових оболонок;
- Легко засвоюється сам і підвищує засвоєння інших компонентів з їжі;
- Щоб не було грудок, змішують із цукром і прохолодною рідиною;
- Кількість цукру взаємозалежна з пектином для загущення (чим більше одного, тим менше другого).
Склад
- Полісахариди рослин активно борються із запаленнями, шкідливим впливом вільних радикалів і радіації. Вони активізують імунітет, кровотворення і регенерацію;
- Розчинні харчові волокна зв'язують і виводять з організму шкідливі речовини і надлишковий холестерин. Нормалізують випорожнення і метаболізм, обволікають стінки кишківника, пригнічують шкідливу мікробіоту і допомагають розвитку корисної. Потрапляючи в шлунок, активно вбирають воду і збільшуються в об'ємі, що викликає швидке відчуття насичення;
- Органічні кислоти активують перистальтику кишківника і нормалізують випорожнення. Вони уповільнюють розмноження гнильних бактерій і процеси бродіння в травному тракті. Разом із клітковиною, стимулюють вироблення інсуліну;
- Калій сприяє зміцненню імунітету, нормалізації артеріального тиску і виведенню шлаків з організму. Він нормалізує метаболізм, кислотно-лужний і водно-сольовий баланси;
- Магній ефективно регулює рівень глюкози в крові, артеріальний тиск і зменшує болі в суглобах;
- Фосфор необхідний для виробництва енергії, а також справного функціонування опорно-рухового апарату;
- Залізо забезпечує живлення всіх клітин організму киснем, енергетичний обмін і кровотворення.
Хочете, щоб ваші здобні булочки довше залишалися м'якими? Тоді слід потурбуватися про подовження їхньої свіжості в готовому вигляді. Для цього можна замовити пектин яблучний від ТМ "Smakolica" оптом чи в роздріб ТУТ.
Застосування
Рецепт пісочно-сирного торта:
Інгредієнти:
- - яєчний порошок (меланж) - 10 г;
- - сухий яєчний жовток (лецитин) - 5 г;
- - цукрова пудра - 305 г;
- - масло вершкове - 300 г;
- - борошно пшеничне - 600 г;
- - сир вершковий - 500 г;
- - полуниця - 240 г;
- - молоко згущене - 200 г;
- - сир - 500 г;
- - вода - 250 мл;
- - вершки сухі - 1 ст.л.;
- - сода харчова - 1 ч.л.;
- - пектин - 1 ч.л.;
- - сіль - половина ч.л.;
Спосіб приготування:
- Промийте полуницю, додайте в блендер її, пектин і 60 г цукрової пудри. Пюрируйте;
- Перелийте в сотейник і варіть 10 хв;
- М'яке масло змішайте зі 150 г пудри, сіллю, меланжем, яєчним жовтком (лецитином), просіяним через сито борошном і содою. Замісіть і відправте в холодильник на 15 хв;
- Розділіть тісто на 8 рівних частин, розкачайте на пергаменті через плівку і видавіть коло діаметром 20 см. Із залишків усіх частин має вийти 9-й корж;
- Кожен корж проколіть багато разів у різних місцях виделкою і випікайте в попередньо прогрітій до 190 0С духовці 5 хв;
- Продавіть сир через сито кілька разів;
- Змішайте сир, згущене молоко і половину сиру. Добре збийте суміш міксером;
- Намажте 8 коржів спочатку полуничним джемом (по 3 ч.л.), а потім сирним кремом (по 5 ст.л.). Помістіть їх один на інший;
- Накрийте намазані коржі 9-м і змастіть торт з боків залишками сирного крему, обгорніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на 8 годин;
- Покладіть вінчик міксера (блендера) в морозильну камеру;
- Розведіть вершки в теплій воді і дайте настоятися 15 хв;
- Охолодіть вершки і залишки сиру, змішайте до стійкості охолодженим вінчиком разом із залишками цукрової пудри;
- Прикрашаємо кремом торт із кулінарного мішка з боків і зверху;
- Швидко вирівнюємо поверхню спеціальним шпателем і прикрашаємо за бажанням і своїм розсудом;
Смачного!
Обов'язково переконайтеся, що у Вас є всі необхідні компоненти і сміливо творіть! А придбати пектин яблучний, цукрову пудру, сіль, яєчний порошок (меланж), сухий яєчний жовток, лецитин соєвий, вершки сухі та сода харчова від ТМ "Смаколиця" за ціною виробника оптом чи в роздріб можна просто ТУТ.
Контакти
Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за телефоном (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Херсона, Ужгорода та інших регіонів). За попередньою домовленістю, працює точка самовивозу: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.
- Ціна: 255 ₴