Продавець Смаколіца розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
93 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 857-75-77
Запоріжжя, вул. Каховська 44, корп. 3, Запоріжжя, Україна
Смаколіца
Кошик
Ізомальт 300г
влево
  • Ізомальт 300г, фото 3
вправо

Ізомальт 300г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

210 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ізомальт 300г
Ізомальт 300гГотово до відправки
210 ₴
+380 (67) 857-75-77
Смаколіца купити
Опис
Інформація для замовлення

Ізомальт (ізомальтит, палатініт, Е953) від ТМ «Смаколиця» є функціональним інгредієнтом, який широко застосовується в харчовій промисловості. Цей цукрозамінник має натуральне рослинне походження і виготовляється з крохмалю, цукрових буряків, очерету, меду. Завдяки низькій калорійності та глікемічному індексу, незамінний для людей, які стежать за своїм харчуванням. Його часто використовують у виробництві солодощів, цукерок, жувальної гумки та інших продуктів, де потрібна заміна цукру. Кондитери люблять його за можливість багаторазово надавати виробу будь-яку форму, забарвлювати в будь-який колір, наділяти ароматом, що сподобався, і нешкідливість для зубів. Вироби з нього виходять прозорими, добре переносять перепади температур та підвищену вологість, не тріскаються, не липнуть до рук і не злипаються між собою. В силу раніше названих характеристик чудово підходить для глазурування, декору, запобігання злежуванню та комкуванню сипких сумішей, зниження калорійності, поліпшення смакових характеристик, надання обсягу та структурування продукції. Крім того, потрапляючи в травний тракт, покращує його діяльність, швидко і довго насичує, грає роль пребіотика та легкого проносного засобу.

Швейцарські кондитери рекомендують замовити ізомальт для прикраси тортів і створення льодяників найнеймовірніших відтінків. Адже, на відміну від карамелі, він не має характерного жовтого кольору, що не обмежує колірну гаму фігурок.

Опис

  • Також має назву «ізомальтит» і «палатиніт», а на етикетці позначається як харчова добавка Е953;
  • Суха сипуча кристалічна речовина білого кольору;
  • Має солодкий смак і нейтральний запах;
  • Синтезується з сахарози, одержуваної з крохмалю, цукрових буряків, очерету та меду;
  • Калорійність становить 236 ккал/100 г і це майже вдвічі нижче за показники бурякового цукру (399 ккал/100 г);
  • Завдяки низькому глікемічному індексу (швидкості засвоєння вуглеводів), наводиться в норму вага, запобігають стрибкам глюкози в крові та організм насичується енергією на тривалий час;
  • Має низьку вологоємність, завдяки чому добре розчиняється у воді, попереджає злиття та комкування;
  • Плавиться і набуває прозорості при температурі 145°C;
  • У процесі застигання набуває пластичних властивостей і набуває найхимерніших форм;
  • Не має обмежень щодо кількості повторних розплавлень;
  • У разі нагрівання понад 200 °C отримує запах карамелі та золотисто-коричневий відтінок;
  • Може служити наповнювачем (для збільшення обсягу) та цукрозамінником (для зниження калорійності та глікемічного індексу їжі);
  • Формує структуру;
  • Легко забарвлюється у будь-які кольори та наділяється необхідним ароматом;
  • Продукція з ізомальтитом не розм'якшується, не тріскається, не прилипає до рук і не злипається між собою;
  • Застосовується при термообробці продукції та в екструзійних процесах (продавлюванні через відповідні отвори у розплавленому вигляді, з метою надання необхідної форми).

Як надати льодяникам гладкість і прозорість? Здавалося б, складне питання легко вирішується простою заміною підсолоджувача. Купити ізомальт оптом та в роздріб від ТМ «Smakolica» для створення різнокольорових та різноароматних прозорих солодощів Ви завжди можете ТУТ.

Склад

Є низькокалорійним вуглеводом, що переважно складається з розчинних харчових волокон. Що наділяє його цілим рядом цінних характеристик:

  • Має низьку вологоємність, внаслідок чого не набухає, а швидко розчиняється у воді;
  • Запобігає злежуванню та комкуванню сипких сумішей;
  • При однаковій насолоді, в 2 рази менш калорійний, ніж цукор, і тому використовується як цукрозамінник;
  • Викликає швидке та тривале почуття насичення;
  • Слабко всмоктується стінками шлунково-кишкового тракту (повільно засвоюється – тривалий час забезпечує організм енергією);
  • Стимулює роботу ШКТ;
  • Не викликає карієсу, а також різкого стрибка рівня цукру та інсуліну в крові;
  • Допомагає знизити вагу та рівень глюкози в крові;
  • Активізує зростання корисної мікрофлори у кишечнику;
  • Зміцнює імунітет;
  • Чинить легкий проносний вплив.

При виробництві жувальної гумки дуже важливо забезпечити її насолодою, не нашкодивши при цьому зубної емалі. А придбати ізомальт оптом та в роздріб від ТМ «Смаколиця» як нешкідливий для зубів підсолоджувач можна прямо ТУТ.

Застосування

У кулінарії використовується для випікання, виготовлення алкоголю, соків, коктейлів та напоїв, йогуртів та морозива, дитячого, спортивного, туристичного та дієтичного харчування, напівфабрикатів, кондитерських виробів та десертів як:

  • Рослинний цукрозамінник (підвищення корисних властивостей та зменшення калорійності продукції);
  • Структуроутворюючий компонент;
  • Для створення солодких фігур;
  • Прикраси кондитерських виробів;
  • З метою запобігання злежуванню та комкуванню;
  • Для надання обсягу.

Закріпимо теорію практикою. Ось Вам один із рецептів найсмачнішого крем-брюле!

Інгредієнти:

  • - жовток – 4 шт;
  • - вершки – 500 мл;
  • - ізомальт – 4 ч. л.;
  • - масло вершкове – 20 г;

Спосіб приготування:

  1. Підігрійте вершки до 70С;
  2. Ретельно розітріть жовтки з 1 ч.л. ізомальту;
  3. Влийте 100 мл вершків і перемішайте, а потім влийте решту і знову перемішайте;
  4. Наповніть глибоке деко водою і поставте вниз духовки, прогрітої до 140 0С;
  5. Змастіть форми маслом і наповніть їх на 3/4 вершковою сумішшю;
  6. Поставте форми на грати над деком з водою і випікайте 45 хв;
  7. Вийміть десерт із духовки, дайте охолонути до кімнатної температури та помістіть у холодильник на 4 години;
  8. Застиглий крем присипте ізомальтом, що залишився, і знову відправте в духовку, розпечену до 200 0С, на 7 хв;
  9. Подавайте остиглим прямо у формах і прикрасивши на власний розсуд або зовсім без додаткового декору;

Смачного!

Цей рецепт дозволяє наочно переконатися в карамелізуючих властивостях палатініту. Але тут він переслідує не лише хрусткі властивості та продовження свіжості виробу. Не менш важливим є природне підсолоджування десерту, зниження його калорійності, глікемічного індексу та перенесення його в розряд низьковуглеводних. Щоб купити ізомальт оптом чи вроздріб за ціною виробника (ТМ «Smakolica»), переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформляйте покупки на нашому сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Харкову, Дніпру, Одесі, Львову, Кривому Розі, Черкасам, Чернівцям, Житомиру та в інші регіони країни. Бажаєте забрати самі? Не питання! Крапку самовивезення за попередньою домовленістю розташовано за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Каховська, 44.

  • Ціна: 210 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner